GUMA EKPLODIRALA PRAVO NA BEBU! Odbacila ju je iz naručja majke, ali su srećom preživele! (VIDEO)
Guma je udarila u bebu, Foto: Youtube printscreen

zastrašujuće

GUMA EKPLODIRALA PRAVO NA BEBU! Odbacila ju je iz naručja majke, ali su srećom preživele! (VIDEO)

Policija je izvestila kako je do eksplozije došlo jer je jedan od radnika ostavio ventil pumpe otvoren

Objavljeno:

Jedna beba koju je pogodila ogromna kamionska guma imala nakon što je eksplodirala, imala je neverovatnu sreću da preživi.

Snimak koja kruži internetom nastala je u kineskom gradu Dandžianku, gde su radnici menjali gume na kamionskoj prikolici.

Jednu gumu skinuli su i napumpali vazduhom pa su je naslonili na vozilo koje je tu bilo parkirani. Nakon toga majka je s jednogodišnjim sinom izašla iz garaže pa se prošetala između kamiona i vozila.

Ali u tom trenutku guma je eksplodirala i pogodila majku u glavu. Od siline udarca beba je odletela iz majčina naručja, dok je žena završila na podu.

Muškarac koji je video što se dogodilo potrčao je da podigne majku, ali onda je ugledao dečaka ispod gume pa je prvo njemu pomogao.

Oboje su odmah prevezeni u bolnicu pa su lokalne vlasti izvestile kako su oboje, srećom, u eksploziji zadobili samo ogrebotine.

Policija je izvestila kako je do eksplozije došlo jer je jedan od radnika ostavio ventil pumpe otvoren zbog čega je došlo do prevelikog pritiska u gumi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.