DOK JE SUPRUGA BILA U BOLNICI, SPAVAO SAM SA SVEKRVOM! Ovo je najodvratnije priznanje o prevari IKADA!
Zaveo svoju svekrvu (ilustracija), Foto: Profimedia

gadno

DOK JE SUPRUGA BILA U BOLNICI, SPAVAO SAM SA SVEKRVOM! Ovo je najodvratnije priznanje o prevari IKADA!

Muškarac se uopšte ne kaje...

Objavljeno:

Popularna kolumnistkinja "Sana" dobila je užasnu ispovest jednog nevernog muža koji joj se obratio.

Ovako je glasila:

Draga Deidre, potajno se imam seks sa svojom seksi svekrvom. Volim svoju ženu, ali volim i njenu majku i znam da su osećaji obostrani. Meni je 38, a supruzi 35. Ona je prošle godine imala gadnu saobraćajnu nesreću pa je morala da provedei neko vreme u bolnici zbog slomljene noge i unutrašnjih povreda. Čak je bila i na aparatima.Svekrva je došla k meni kako bismo zajedno posetili moju ženu u bolnici, ali i da bismo se podržavali u tim teškim trenucima.

Ona živi samo 32 kilometra dalje, ali ne voli puno da vozi. Bilo je to zaista teško razdoblje u kojemu smo bili pod velikom stresom. Tako smo se počeli tešiti. Stalno smo razgovarali o mojoj ženi, a ponekad smo i plakali zajedno. Jedne smo se večeri vratili premoreni iz bolnice. Napravio sam nam čaj i sjli smo na kauč jedno pored drugoga. Svekrva mi je svoju ruku stavila na nogu uz reči da će sve biti dobro.

Ne znam zašto, ali tada sam se samo nagnuo prema njoj i poljubio je. Jedna je stvar vodila drugoj i završili smo u krevetu. Bilo je odlično. Iako su joj 53 godine, ima vrhunsko telo. Pazi na sebe i redovno vežba. Nakon toga smo se često seksali sve dok se moja žena nije vratila iz bolnice. Ona se sada potpuno oporavila, ali ja se i dalje viđam s njenom mamom, uglavnom kod nje kući. Ona me zove kad god joj treba pomoći oko kuće ili nešto popraviti.

Vidim da se počela i emocionalno vezati za mene. Seks nam je topao i pun ljubavi. Znam da je to što radimo pogrešno, ali ako niko nije povređen, smatram da nema štete. Mi međusobno verujemo jedno drugom i nikad nikomu nećemo reći svoju malu tajnu. Previše nam je stalo do naše veze da bismo rizikovali.

Deidre odgovara:

Možda ti se seks svekrvom čini posebnim, ali to je zabranjeno voće za oboje. To vas dodatno uzbuđuje, ali samo je pitanje vremena kada će tvoja supruga saznati. Izdale su je dje osobe kojima najviše vjruje. Zapitaj se kakva je osoba tvoja punica ako ohrabruje muža svoje ćerke na preljubu. Bojim se da ne baš odgovorna. A kakav si ti suprug? Znam da je ta nesreća povezala tebe i svekrvu ali sada joj trebaš reći da ste grdno pogrešili i da to mora prestati. I sa svojom ženom možeš imati odličan seks ako se malo potrudiš i pustiš mašti na volju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.