REŠENA MISTERIJA ŽENE SA LISICAMA: U stanu njenog dečka zatekli su JEZIV PRIZOR!
Foto: Youtube printscreen

NEOBIČNI SLUČAJ

REŠENA MISTERIJA ŽENE SA LISICAMA: U stanu njenog dečka zatekli su JEZIV PRIZOR!

Policija joj je konačno ušla u trag

Objavljeno:

Javnost je saznala još jeziviji nastavak jezivog snimka žene koja je s lisicama na rukama usred noći uspaničareno zvonila po kućama u teksaškom gradu Montogomeri.

Nekoliko dana nakon tog događaja, policija je pronašla mrtvog muškarca za kojeg se veruje da je bio dečko žene s lisicama. Daily Mail piše da se ubio pucajući si u glavu.

Žena je žrtva porodičnog nasilja pa njen identitet nije otkriven javnosti. Ona je sad na sigurnom, sa svojom porodicom, izjavili su iz policije.

- Reč je o 49-godišnjem belcu. Uzrok smrti je rana koju je uzrokovalo vatreno oružje. Devojka muškarca, 32-godišnjakinja, nije zatečena u stanu kad je policija stigla. Potvrđeno je da je ona devojka sa snimke sigurnosne kamere, koja je zvonila na vrata - stoji u izveštaju policije.

Podsećamo, stanovnike teksaškog Montgomerija 24. avgusta usred noći probudila je zvonjava na vratima, ali oni koji su otvorili vrata nisu pred njima pronašli nikoga.

Međutim, snimak sa sigurnosne kamere jedne od stanovnica te ulice, Dženi Drud, otkrila je da im je na kućna vrata zvonila devojka koja je na sebi nosila samo majicu i policijske lisice na rukama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.