OTAC JE KRENUO NA STANICU DA POKUPI ĆERKU: Kada je stigao, zatekao je scenu zbog koje mu se SRUŠIO ŽIVOT!
Foto: Twitter printscreen

POTRESNO

OTAC JE KRENUO NA STANICU DA POKUPI ĆERKU: Kada je stigao, zatekao je scenu zbog koje mu se SRUŠIO ŽIVOT!

Nisu ni sumnjali šta će se desiti

Objavljeno:

Potresna priča iz Velike Britanije doslovno je noćna mora svakog roditelja!

Bena Kaltropa je nazvala ćerka Lara (19), koja je dolazila kući sa fakulteta, da je pokupi na stanici. Nekoliko minuta kasnije, odlučila je da se baci pod voz, a njen otac stigao je prekasno. Zatekao je užasavajući prizor - njegova ćerka je preminula.

Lara je naime studirala na Univerzitetu kraljice Meri u Londonu, međutim pala je prvu godinu. Kako je nastavila da živi u Londonu sa prijateljima, nagomilala je dugove.

Te kobne večeri izašla je sa prijateljima na piće, a onda je nazvala oca da mu kaže da dolazi kući. Došla je taksijem do stanice, a otac je krenuo da je susretne. Zvao je, ali mu se nije javljala. Kada je stigao na stanicu, 33 minuta kasnije, policija mu je saopštila užasne vesti.

Njena majka, Debora Kaltrop, kaže da se još uvek nose sa "šokom i nevericom" zbog Larinog samoubista. Sada želi da podigne svest o tom problemu.

- Razgovarali smo sa njom svaki dan i ne možemo da prežalimo što nam se nije otvorila o problemima sa kojima se suočavala. Za nas su ti problemi bili rešivi, ali 19-godišnjakinja ne razmišlja kao odrasli. Lara nam je bila prvo dete, voleli smo je bezuslovno i sve bismo uradili da joj pomognemo - ispričala je ona.

Porodica je zatim pozvala javnost da doniraju novac za dobrotvornu organizaciju "Papirus" koja se bavi podizanjem sveti o samoubistvima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.