IZVUKLA JE BEBU IZ ZGRADE DRŽEĆI JE ZA PELENU! Ženka pit bula spasila porodicu od POŽARA! (VIDEO)
Foto: Printscreen / ABC

heroj pas

IZVUKLA JE BEBU IZ ZGRADE DRŽEĆI JE ZA PELENU! Ženka pit bula spasila porodicu od POŽARA! (VIDEO)

Cvilela je i skakala po zadnjim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru

Objavljeno:

Ženka pit bula po imenu Saša spasila je svoje vlasnike od sigurne smrti!

Nanu Čaičandu je njen pas probudio oko 22 sata. Saša je cvilela i skakala po zadnjim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru koja je počela da se širi strahovitom brzinom.

Požar je već uništio dom njenog suseda i počelo je da se približava njihovom stanu, a Saša je sve jače lajala.

- Nije mi bilo ni na kraj pameti da nas pokušava upozoriti na požar. Ustala sam se iz kreveta da proverim šta se događa. Otvorila sam vrata, a Saša je utrčala u stan, pravo u spavaću sobu - objasnila je Čaičandra za "Dejli Mejl".

Žena je tek onda videla da joj susedstvo gori pa je i sama krenula prema spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njna ćerka, stara samo sedam meseci.

Kad je ušla u sobu, imala je šta da vidi. Saša je već spašavala devojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta držeći je za pelenu.

- Zahvaljujući Saši, na vreme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Saši svoj život i život svog deteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, verojatno se ne bi izvukle - ispričala je.

Vatrogasci su brzo stigli i uspeli u relativno kratkom roku da ugase vatru, pa požar nije uništio celu zgradu. Ali stan Saše i njenih vlasnica je potpuno uništen u požaru, zajedno sa svim stvarima koje su posedovale. Porodica trenutno boravi kod rođaka koji živi u jednom od stanova koji su vatrogasci uspeli da odbrane od vatre.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.