Njen muž je SILNO ŽELEO SINA, a ona mu je rodila dve devojčice i  tu je počeo njen PAKAO!
Foto: Profimedia

strašna priča

Njen muž je SILNO ŽELEO SINA, a ona mu je rodila dve devojčice i tu je počeo njen PAKAO!

Njen suprug opisuje ćerku od šest meseci kao egocentričnu, a najstariju od tri godine kao užasno razmaženo derište

Objavljeno:

Tridesetsedmogodišnja supruga i majka dve male devojčice je iz očaja rešila da sa svima podeli svoju životni dilemu – da li da izbaci iz kuće muža koji je loš prema deci, jer one nisu dečaci koje je tako silno želeo.

- Sinove nije dobio, a prema ćerkama je grub, govori im da su razmažene dive i kažnjava ih više nego što je potrebno. Jako sam nesrećna i tužna. Najviše zbog svoje dece, jer ne zaslužuju takav tretman i da budu kažnjene jer nisu dečaci. Ne znam šta da radim, najradije bih ga izbacila iz kuće - rekla je očajna majka.

Kaže da njen suprug opisuje ćerku od šest meseci kao egocentričnu, a najstariju od tri godine kao užasno razmaženo derište.

- On je bio jako razočaran kada mu se nije rodio sin. Ja sam ta koja ustaje noću, hrani decu, čisti kuću i kuva za sve. Posle prve ćerke želeo je drugo dete i obećao je da će se više potruditi. Međutim, kada sam ponovo rodila devojčicu nije mogao da sakrije svoje razočaranje. On ima 40, a ja 37 godina. Jako je bezobrazan i prema meni – na ivici sam. Najviše volim kada radi do kasno i nije kući ili ide na poslovna putovanja - iskreno je priznala tužna i razočarana majka.

Bonus video

ONO KAD SEMAFOR ODLUČI DA POBEGNE, A VI NE ZNATE DA LI DA IDETE ZA NJIM?! Ni koje njegovo svetlo da poštujete!

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.