ZBOG OŽILJAKA JE STALNO NOSILA ŠMINKU I PERIKU: Odlučila je da svom dečku pokaže PRAVO LICE, a njegova reakcija je sve IZNENADILA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

hrabro

ZBOG OŽILJAKA JE STALNO NOSILA ŠMINKU I PERIKU: Odlučila je da svom dečku pokaže PRAVO LICE, a njegova reakcija je sve IZNENADILA! (VIDEO)

Ona je doživela užasnu nesreću

Objavljeno:

Šalom Nhom je doživela užasnu nesreću kada je imala 9 godina.

Na nju i njenu sestru izlio se lonac vrelog ulja u dućanu njene majke u rodnoj Nigeriji.

U bolnici je provela nekoliko meseci, a potom je na inicijativu svoje tete s majkom i sestrom otputovala u Ameriku gje je podvrgnuta nizu operacija.

Zbog nesreće je ostala bez kose, a tragovi opekotina i dalje se vide po njenim ramenima, prsima i licu.

Zbog toga ova 22-godišnjakinja, koja je pokrenula Jutjub kanal pod nazivom Šalom Blek, retko izlazi iz kuće bez slojeva teške šminke na licu i perike na glavi.

U videu koji je nedavno objavila priznala je da su njene povrede i ožiljci bili toliko teški da se njena teta neretko pitala hoće li Šalom ikada naći muškarca koji bi je oženio.

Tokom godina činilo se da je teta dobro procenila ljude, jer je devojka u školi doživljavala okrutno zlostavljanje od strane vršnjaka.

Protiv svega borila se šminkom, perikama i odećom koja je skrivala njene ožiljke, ali sad, kako kaže, želi biti slobodna.

- Počela sam da radim na sebi kako bih bila sigurna i samopouzdana, želim se osećati slobodno. Želim raditi ono što hoću. Želim nositi odeću koju hoću. Pre sam uvek nosila duge rukave, zbog ožiljaka - priznala je.

U videu se pojavljuje njena simpatija J, dečko koji je nikad nije video bez šminke i perike. Priznala mu je da joj se sviđa, a i on je rekao da je "slatka i jako lepa".

- Videla sam komentare da zavaravam dečka, jer kad se probudi ujutro kraj mene i vidi me bez šminke, neće hteti više biti sa mnom - rekla je, na šta je J uzvratio da to nije istina.

Potom mu je dodala vlažne maramice, a nakon što je skinuo šminku s njenog lica, zagrlio ju je i rekao da je prelepa.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.