PONIZILA JE PRLJAVOG ČOVEKA JER JE MISLILA DA JE BESKUĆNIK: Onda se on predstavio i PROPALA JE U ZEMLJU od sramote!
Foto: Facebook printscreen / Andy Ross

ne sudi po izgledu

PONIZILA JE PRLJAVOG ČOVEKA JER JE MISLILA DA JE BESKUĆNIK: Onda se on predstavio i PROPALA JE U ZEMLJU od sramote!

Ostavio je sve bez teksta

Objavljeno:

Endi Ros iz Vankuvera doživeo je neprijatnost dok je stajao u jednoj prodavnici.

Ovaj bivši bolničar, koji danas radi na građevini, bio je na putu kući kad je odlučio da svrati u prodavnicu iako mu je lice bilo prljavo. Primetio je da ga jedna devojčica posmatra.

Dok je devojčica još zurila, njena majka uperila je prstom u njega i rekla joj:

- Eto, zato treba da ideš u školu.

Endija majčino učenje ćerke da ljude treba suditi prema izgledu nije impresioniralo pa im je prišao i rekao ko je i čime se bavi.

- Sledeće je naša konverzacija: Prvo, ja sam vrlo obrazovani prljavi čovek. Ne samo da imam srednju školu nego i diplomu fakulteta te brojne sertifikate s dodatnog obrazovanja. Pretpostaviti da sam needukovan zbog mog izgleda je prilično glupo.

Drugo, ako govorite ćerki da ostane u školi jer imam tetovaže po rukama, to će podtaknuti njenu kreativnost i maštu. Opet, u suprotnosti s vašim stavom. Ponosim se svojim tetovažama i umetnošću koju je Forest Bejtmen stavio na moje telo.

Treće, ako mislite na kapu (koju nemam sad), verovatno je ne razumete. Ja sam suvlasnik firme "Evergrin Stejt autdors" i ponosim se time, a podržavam i pravo na odgovorno posedovanje oružja.

I poslednje, ja sam izabrao rad u građevini. Ponosim se time što gradim Ameriku i uživam u svom poslu. Pokušao sam raditi u kancelariji to nije za mene. Volim raditi svojim rukama i biti u prirodi. To nekad znači da ćete se zaprljati. Dobro zarađujem, imam plaćene doprinose i mogu zaraditi za svoju porodicu. Tako da moj izgled ne reflektuje moju inteligenciju ili obrazovanje - napisao je on na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.