Za noć je imala DEVETORICU, a do sada je bila sa više od 2000 MUŠKARACA: Međutim, nijedan od njih nije znao njenu VELIKU TAJNU! (VIDEO)
Ona je znala da je unutar svog bića žena, Foto: Ilustracija/Printscreen

šta reći?

Za noć je imala DEVETORICU, a do sada je bila sa više od 2000 MUŠKARACA: Međutim, nijedan od njih nije znao njenu VELIKU TAJNU! (VIDEO)

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka

Objavljeno:

Žena koja za sebe u šali govori da je išla od muškarca do muškarca, priznala je da je spavala sa 2.000 muškaraca, nakon što je promenila pol.

Kristal Varen (48) iz Brajtona u Engleskoj, izjavila je da se trudi da nadoknadi izgubljeno vreme kada je u pitanju seks sa muškarcima, budući da je veći deo svog života bila muškarac. Kako je rekla, nada se da će do 50. godine zabeležiti makar 3000 muškaraca.

- Skoro svake noći spavam sa drugim muškarcem. Koristim zaštitu a i nije da mogu da ostanem u drugom stanju, tako da nema neke štete, izjavila je.

Ona je za 14 godina od kako je promenila pol spavala sa nešto više od 2000 muškaraca, a kako kaže, voli to da radi i želi još više partnera u svom životu.

- Seks je obično slučajan, tako da i ne pričamo o prošlosti, ne govorim im o tome da sam nekada bila muško, a i ne vidim zašto bih, rekla je.

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka. Kada su u pitanju brojke, izjavila je da joj je dosadašnji rekord devet muškaraca za jednu noć a to se desilo kada je prisustvovala jednoj svingerskoj žurci.

Varenova, čije je nekadašnje ime Kristofer Snovden, sa 14 godina je počela da oblači majčine stvari. Imala je i tada odnose sa muškarcima, ali kaže da se nikada nije osećala kao gej.

- Znala sam da sam unutar svog bića žena, rekla je.

Sa hormonskim terapijama je počela 2001. godine, dok je rekonstrukciju polnih organa, tačnije, transformaciju, imala 2003. godine. Kako je izjavila, bila je prezadovoljna promenom, ali i činjenicom da je opet devica. Konačno je mogla da uživa u seksu kao žena, a broj muškaraca sa kojima je spavala svega par meseci posle operacije iznosio je malo više od 100.

- Za sebe volim da kažem da sam zavisnica od seksa, ali tu zavist nikada ne bih volela da izlečim. Što se tiče partnera, retko sa kojim se dugo zadržim u vezi, pa tako ni nema potreba da im iznosim svoju intimu. Volim da pokazujem svoje telo, volim da budem model, čime se bavim od kako sam promenila pol, izjavila je Kristal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.