Kao u raju: Da imate ovih 10 brvnara, ne biste znali šta je stres! (FOTO)

odomor iz mašte

Kao u raju: Da imate ovih 10 brvnara, ne biste znali šta je stres! (FOTO)

One su male, tople i prosto vas mame da se odmorite u njihovom raju
Objavljeno: 19:21h

Kada dođu hladni dani i zaveje nas sneg svi maštamo o nekom toplom utočištu za odmor. Ove brvnare su prava inspiracija i oduzimaju dah, a pošto su nam daleko možemo samo da uživamo u njihovim fotografijama i maštamo da smo tamo. 15 NASA fotografija Zemlje kakve nikad niste videli (FOTO) Staklene, drvene, male, velike, u šumi ili na planini - nije ni važno, one su savršene! 1. Kućica u staklu: Ogromna stakla zamagljuju granice između otvorenog i zatvorenog prostora, a ono što je najbolji deo ove priče, jeste činjenica da možete da je iznajmite. Ona je idealna za praznike, a jedina mana je što je u Viskonsinu.

2. Brvnara pored bazena: Da verujte svojim očima, ovo je kao put u luksuzni raj drvoseča. Ovaj bungalov pored bazena je deo veće kuće, a mi bismo samo da obavestimo vlasnike da ćemo se trajno useliti.
3. Specijalno dizajnirana brvnara: Udobnost zadovoljava savremeni dizajn, smešten na obodima stare planine na Vajsense jezeru u Austriji predstavlja pravi raj za odmor.
4. Stare kosti: Ova topla brvnara je originalno sagrađena 1800. godine, a danas je luksuzna kućica koju možete iznajmiti u Duton rezervatu u Koloradu.
5. Krovovi boje vode: Ove preslatke brvnare A oblika su napuštene i nalaze se na samom kraju Patagonije koja oduzima dah.
6. Jelenska brvnara na rivijeri: Jedna soba i 30m2, sve što je potrebno za svršen odmor u šumi.
7. Najlepše utočište: Kada ste legendarni Danski dizajner nameštaja, ovako izgleda vaša vikendica.
8. Šumska dobrodošlica: Ako ste nekada bili u Montani, a niste videli nikad ništa lepše, javite se. Ona je savršena za žurke, ima ogromnu sobu, plus spavaću, tako da možete da se opustite nakon pijanke. Za sve nas kojima je Montana daleko, ostaje samo da uživamo u ovoj fotografiji.
9. Snežna brvnarica: Nikada nismo bili srećniji kada smo videli sneg!
10. Uradi sam brvnara: Da moguće je! Oni su sami napravili svoju vikendicu, a iako je mala ima terasu. Dakle, štedite i napravites svoju mini brvnaru.
Fotografije: www.therealdesigninspiration.com (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.