POLICIJA OBORILA I RASKOPČALA ŽENU: Pun restoran je mogao da vidi SVE ŠTO JOJ JE ISPALO IZ DEKOLTEA! (VIDEO)
Hapšenje Crnkinje u restoranu, Foto: Printscreen/Youtube

KO JE KRIV?

POLICIJA OBORILA I RASKOPČALA ŽENU: Pun restoran je mogao da vidi SVE ŠTO JOJ JE ISPALO IZ DEKOLTEA! (VIDEO)

Klemons je navodno negodovala zbog cene plastičnog pribora za jelo, a po dolasku policajaca u restoran mlada dama je sedela na stolici

Objavljeno:

Video hapšenja 25-godišnje Čikesije Klemons u jednom restoranu u Alabami izazvala je veliko negodovanje i proteste širom Amerike. Snimak koji je vrlo brzo postalo viralan prikazuje dva policajca kako na tlo bacaju mladu crnkinju ne mareći za njena zapomaganja. I ne samo to, s obzirom da je Čikesia na sebi imala minijaturnu haljinu, policajci su se potrudili da ceo restoran vidi njne gole grudi, piše Vašington post.

Incident se dogodio u mestu Saraland u restoranu iz lanca Waffle House u 2:30 ujutru. Klemons je navodno negodovala zbog cene plastičnog pribora za jelo, a po dolasku policajaca u restoran mlada dama je sedela na stolici.

- Nećeš me tako dirati - vikala je Kemons dok je pokušavala da obuzda haljinicu i odupre se pokušajima policajca da je privedu.

Nekoliko trenutaka posle usledila je šokantna scena. Policajci su uhvatili Klemens za vrat i ruku i bacili je na pod.

- Što to radite - vikala je Klemons, a policajac joj je mrtav hladan odgovorio.

- Slomiću ti ruku. Eto šta ću sada uraditi.

Rvanje je trajalo skoro minut, grudi mlade dame ispale su iz haljinice, ali policajce to nije previše zamaralo.

- Gušiš me - plakala je Klemons dok ju je policajac hvatao za vrat.

Situacija se smirila tek kad je na mesto obračuna došao treći policajac. Klemons je uhapšena u 2:45 i optužena je za nasilničko ponašanje i opiranje haapšenju.

Majka uhapšene devojke za AL.com rekla je da je ceo incident rasno motivisan, ali ne samo od strane policije, već i restorana. Sve je počelo kada je njena ćerka odbila da plati 50 centi za plastični pribor. Navodno je zatražila knjigu žalbe, ali umesto toga, dobila je agresivne policajce koji su je na kraju i uhapsili.

Iz policije su rekli da će istražiti incident, dok su u Waffle Houseu uvereni da su policajci postupili po zakonu. Iz restorana su poručili da je mlada Klemons zaboravila da istakne šta se događalo pre dolaska policije pa je njeno ponašanje izazvalo zgražavanje među okupljenima.

Postoji čak i snimak nadzorne kamere, doduše bez tona, ali se jasno vidi da Klemons i njena prijateljica agresivno gestikuliraju prema osoblju.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.