Dabogda ti majka rodila stonogu... 20 originalnih uvreda sakupljenih širom globusa (FOTO) (GIF)

psuje ceo svet

Dabogda ti majka rodila stonogu... 20 originalnih uvreda sakupljenih širom globusa (FOTO) (GIF)

Među 20 najbizarnijih svetskih uvreda nalazi se i jedna srpska
Objavljeno: 14:24h

Srpski slovi za jezik sa mnogo psovki i uvreda, a mi za narod koji je veoma "kreativan" u njihovom izmišljanju. U tome nismo baš toliko posebni, kao što mislimo. Ljubavi nikad dosta: 15 bizarnih fotografija porodica koje ne znaju gde je granica! (FOTO) Ovih 20 izjava predstavljaju samo neke od najbizarnijih uvreda na svetu. Među njima se nalazi i jedna iz Srbije. 1. Španija: "Ružan si toliko, da luk plače zbog tebe!" - ovako Španci odbruse kada nekoga zaista žele da uvrede.

2. Nemačka: "Toliko si ružan da mora da imaš seks u mraku!" - mnogi, međutim, imaju spreman odgovor na ovu jasnu uvredu - da oni barem imaju seksualne odnose, za razliku od onoga ko im je psovku uputio. 3. Irska: "Glup si i beskoristan kao đubrivo!". 4. Francuska: "Pričaš francuski kao španska krava!" - Francuzi na ovaj način vređaju one koji dođu u njihovu zemlju i pokušavaju da govore francuski.
5. Kina: "Imas glavu kao zmija, a oči kao pacov!" - ova uvreda znači da je neko lukav i prepreden. 6. Mađarska: "Idi u žabinu zadnjicu!" - ovo je tipična uvreda za nekoga ko vas nervira i koga želite da ignorišete. 7. Srbija: "Da bog da ti žena rodila stonogu, pa ceo život radio za cipele".
8. Engleska: "Imaš lice kao vreća ključeva". 9. Škotska: "Glaikit" - ovo je škotski sleng sa značenjem: "Glup si". 10. Bugarska: "Grozna si kao salata!".
11. Jermenija: "Nije pristojno gledati magarca kako jede nar" - Ovo se obično govori ljudima koji su nespretni. 12. Australija: "Orangutanu!" - Tipična uvreda za crvenokose ljude u Australiji.
Profimedia
13. Švedska: "Idi i sakrij se ispod nečega starog" - koristi se kada nekome želite da poručite da se gubi i da je glup. 14. Malezija: "Idi iza šefa i drži mu testise" - obično se koristi kao uvreda za ulizice. 15. Južna Koreja: "Štene jedno!" - ova uvreda je slična psovki "pasji sine".

via GIPHY

16. Kina: nekome poručuju da je glup
17. Finska: 18. Južna Afrika: ćelavim ljudima 19. Somalija:

via GIPHY

20. Rusija: osobu koja je tvrdoglava
Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.