DA LI VI VIDITE U ČEMU JE PROBLEM? Tinejdžerka završila kod direktorke jer je OVIM DELOM TELA uznemiravala učenike i nastavnike (FOTO)
Lizi u spornoj odevnoj kombinaciji, Foto: Printscreen

primećujete nešto neobično?

DA LI VI VIDITE U ČEMU JE PROBLEM? Tinejdžerka završila kod direktorke jer je OVIM DELOM TELA uznemiravala učenike i nastavnike (FOTO)

Lizin izbor tog dana bila je siva pamučna majica, no problem je navodno bio u tome što devojka ispod nje nije nosila brushalter

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnju Lizi Martines sa Floride direktorka škole je pozvala u svoju kancelariju na razgovor zbog majice koju je devojka tog dana nosila u školu.

Lizin izbor tog dana bila je siva pamučna majica, no problem je navodno bio u tome što devojka ispod nje nije nosila brushalter.

Njeni profesori su to primetili, pa su obavestili direktorku, koja je pozvala Lizi u kancelariju i pitala je: "Nosiš li brushalter?" Iako je možda trebalo da se zapita zašto su profesori uopšte gledali u grudi devojčice.

Kad je Lizi odgovorila da ne nosi grudnjak, direktorka joj je savetovala da ili nabavi brus ili stavi flastere na bradavice da se one ne bi isticale.

Navodno su se nastavnici žalili da Lizine bradavice ometaju učenike i nastavnike.

U školskom pravilniku nema odredbe o obaveznom nošenju brushaltera, ali, ipak, školska uprava odlučila je da će je sledeće godine uneti. Lizi pak poručuje da grudnjak neće nositi i dalje jer to pravilo smatra diskriminacijom.

Bonus video

PRAVI BRAZIL U SAMO 14 SEKUNDI! Crnka i plavuša vrckaju, a u susednoj ulici haos!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.