Žena obolela od raka se poverila svom kolegi, a onda je on pokazao svoje pravo lice i PRIREDIO JOJ ŠOK ŽIVOTA! (FOTO) (VIDEO)
Šef kafića se pretvarao da je konobar i otkrio sve njene tajne, Foto: Printscreen

kakav gest!

Žena obolela od raka se poverila svom kolegi, a onda je on pokazao svoje pravo lice i PRIREDIO JOJ ŠOK ŽIVOTA! (FOTO) (VIDEO)

Deana, koja je inače samohrana majka dvoje dece, nikako nije imala lagan život, ali zahvaljući njenom poslu u kafiću, imala je mogućnost da prehrani sebe i svoju porodicu

Objavljeno:

Jednog dana u kafić je došao novi radnik. Deana nije znala da je to zapravo bio preobučen vlasnik tog kafića i da će upravo on imati važnu ulogu u njenom životu.

Tu ulogu je obavljao u okviru TV šoa ”Undercover Boss” (Šef na tajnom zadatku), a ona ga je čak i podučavala poslu za njegov prvi radni dan. Džon se najpre ponašao kao nestručni konobar, ali je ona imala dosta strpljenja i bila je smirena, nastavljajući da mu pomaže i pruža podršku.

Kako su se bolje upoznavali, ona mu se poverila o svom životu rekavši kakvu borbu vodi sa svoje dvoje dece, te da ima rak jetre od kojeg joj je i otac nedavno umro.

Nakon što je napustila srednju školu, postala je zavisnik od droge, ali srećom zahvaljujući poslu u kafiću, uspela je ponovo hrabro da stane na svoje noge.

Kad ju je Džon pitao zašto ne završi srednju školi, rekla je da joj je bolje da dobro zarađuje kako bi prehranila dvoje dece.

Nakon toga je usledio najemotivniji trenutak u kojem joj je uručio ček u iznosu 20.000 dolara, a zatim i 10.000 dolara za njeno školovanje. Ali, ni tu nije kraj – skupio je dodatnih 40.000 dolara za školovanje njene dece.

Gest koji joj je promenio život
Gest koji joj je promenio život foto: Printscreen

Video nas je rasplakao. Smatramo da bi svaki čovek trebalo da ima anđela čuvara poput Deane.

Bonus video:

UMESTO UMETNIČKE, DOBILA FOTOGRAFIJU OD KOJE JOJ SE SMEJE PLANETA!

(Espreso.co.rs/ Izvor: magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.