VENČANJE JE POČELO, ali MLADA nije očekivala da će zbog njenog BIVŠEG nastati MASOVNA TUČA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@Ydot_K

GOSTI POLUDELI

VENČANJE JE POČELO, ali MLADA nije očekivala da će zbog njenog BIVŠEG nastati MASOVNA TUČA! (VIDEO)

Povređeni bivši dečko ove mlade je odštampao intimne fotografije iz perioda kada je bio u vezi sa njom

Objavljeno:

Nesrećna mlada isplanirala je svaki detalj venčanja, osim jednog - sigurno nije računala da će se među zvanicama pojaviti i njen bivši dečko.

Sve je na ovom venčanju krenulo tradicionalno - prvo crkva pa prijem. Sve je bilo isplanirano do detalja i izgledalo je poput bajke, ali usledio je šokantan nastavak.

Naime, povređeni bivši dečko ove mlade je, naime, odštampao intimne fotografije iz perioda kada je bio u vezi sa njom, popakovao ih u koverte i ostavio po jednu svakom gostu.

A na slikama mlada oralno zadovoljava svog bivšeg dečka. Neverica, šok i tišina koji su zavladali kada su gosti otvorili koverte, uskoro su se pretvorili u opštu tuču.

Povređeni dečko je, kako sledi objašnjenje njegovih bližnjih na Tviteru, bio ljut što je izigran i namagarčen, a devojka se, kažu, potpuno iznenada odlučila da se uda za drugog muškarca.

I to je bilo dovoljno da smisli paklenu osvetu za nju. Neko od svatova je sve snimio, okačio na Tviter i cela priča sa svadbe uskoro je postala viralna, ali i bez objašnjenja šta je na kraju bilo sa mladom i mladoženjom.

BONUS VIDEO: Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.