PRIČA KOJA LOMI I NAJTVRĐA SRCA! Pas zaboravljen na aerodromu UGINUO OD TUGE kad je shvatio DA JE OSTAVLJEN!
Tužan pas ušuškan u ćebe, Foto: pixabay.com

kakav pas!

PRIČA KOJA LOMI I NAJTVRĐA SRCA! Pas zaboravljen na aerodromu UGINUO OD TUGE kad je shvatio DA JE OSTAVLJEN!

Pokušavali su da ga hrane i da ga spasu, ali on je odlučio da ugine čekajući svog vlasnika

Objavljeno:

Na jednom aerodromu u Kolumbiji vlasnik je ostavio psa koji ga je mesec dana pokušavao pronaći. Na kraju je pas, shvativši da je napušten, pao u depresiju i uginuo, objavio je jedan tamošnji TV kanal!

Priču o napuštenom psu otkrilo je osoblje na aerodromu koje se mesec dana brinulo o životinji.

Pas je na početku uzimao hranu i vodu iz ruku putnika i zaposlenih na aerodromu. Nestao bi na nekoliko dana, istražujući udaljene terminale i zabačene uglove vazdušne luke u potrazi za vlasnikom, ali bi se vraćao u salu za odlaske.

Tužan pas leži na tlu
Tužan pas leži na tlufoto: pixabay.com

Posle mesec dana neuspešne potrage, pas je shvatio da se vlasnik neće vratiti po njega, sakrio se u ugao i odbio da jede. Radnici aerodroma pozvali su veterinara koji je kućnog ljubimca hranio fiziološkim rastvorom. Ovo je trajalo nekoliko nedelja, ali pokušaji spasavanja psa nisu bili uspešni. Životinja je pala u depresiju i uginula. Veterinar je saopštio da pas nije imao nikakvih bolesti nego je preminuo zbog depresije.

Alehandro Sotomonte Nino, veterinar iz Kolumbijske fondacije za prijatelje životinja i prirode, rekao je da je pas verovatno ostavljen ili zaboravljen od strane nekog putnika na aerodromu.

Tužan pas gleada i tlo
Tužan pas gleada i tlofoto: pixabay.com

Bonus video:

BAJKOVITA PRIČA JEDNOG MAČKA! Ostavljen kao beba, udomljen i uživa u toplom domu sa dobermanom!

Ovaj mačak je ostavljen na jednom parkingu u Feniksu, još dok je bio beba, kada je imao svega tri nedelje. Imao je sreće što su ga neki dobri ljudi pronašli i spasili. Bio je mali i nejak. Ko zna šta bi se desilo sa njim i da li bi uopšte preživeo da ga oni tada nisu odveli u svoj dom? Međutim postojao je mali problem. Novi vlasnici su već imali u kući jednog dobermana. Ali gle čuda, iako je oduvek poznata netrpeljivost između psa i mačke, oni su vrlo brzo postali pravi prijatelji. Ovaj mačak koji je izrastao u pravog lepotana, je postao jedna velika maza, ali često ume da zadirkuje dobermana, koji je neverovatno strpljiv za nje

(Espreso.co.rs / Izvor: magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.