ŠMINKE BEZ, KAČKET I PATIKE! Melanija uhvaćena u ovom izdanju, pršte komentari, a Tramp u ŠOKU! (FOTO)
Foto: Fonet Fonetap

kako se ovo desilo?

ŠMINKE BEZ, KAČKET I PATIKE! Melanija uhvaćena u ovom izdanju, pršte komentari, a Tramp u ŠOKU! (FOTO)

Melanija je ovogodišnji Dan zahvalnosti proslavila sa svojim suprugom

Objavljeno:

Prva dama Amerike, Melanija Tramp poznata je po svojoj lepoti i savršenom stilu. Uvek je viđamo u haljinama, elegantnim kompletima i obavezno visokim štiklama, zbog kojih je nekoliko puta bila na ozbiljnoj meti osuda.

Melanija je ovogodišnji Dan zahvalnosti proslavila sa svojim suprugom Donaldom u mestu Rivijera Bič na Floridi.Melanija i Donald Tramp su došli u posetu obalske straže na Floridi, a ono što je mnoge iznenadilo je odevni stil prve dame Amerike.

Prelepa Slovneka se odlučila za sportski stil od glave do pete, pa je kariranu košulju i crne farmerke upotpunila patikama i verovali ili ne, kačketom!

Kosu je pokupila u niski rep, a koliko se dobro osećala u ovoj oputenoj varijanti svedoči osmeh koji nije skidala sa lica do je pozirala fotografima.

Fotografije su se proširile svetom munjevitom brzinom, a mnogi su komentarisali da Prva dama izgleda neprepoznatljivo, te da je ne bi ni primetili da je prošla pored njih na ulici.

First Lady Melania Trump visit members of the US Coast Guard at Station Lake Worth Inlet in Riviera Beach, Florida on Thanksgiving visit.

A post shared by First Lady Melania Trump ?? (@melanialovers) on

A kako se vama više sviđa Melanija? Pišite nam u komentarima.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.