Napustio ženu i sedmoro dece, pa postao šestogodišnja devojčica (FOTO) (VIDEO)

Podmladio se preko noći

Napustio ženu i sedmoro dece, pa postao šestogodišnja devojčica (FOTO) (VIDEO)

Stefani Volšt je spoznala svoju transrodonost u 46. godini i postao šestogodišnja devojčica
Objavljeno:

Fenomen transrodnosti postaje sve rasprostranjeniji. Neki spoznaju svoju transrodnu prirodu još u detinjstvu, dok neki dođu do tog saznanja u kasnijoj dobi. Ali slučaj Stefani Volšt je siguro jedinstven. Vratio nagradu svoje supruge "Žena godine" nakon što je dobila i Kejtlin Džener! (FOTO) Ona je bila u braku sa ženom čak 23 godine, a onda je shvatila da je transrodna. Napustila je ženu i sedmoro dece. Nju je sada usvojila jedna porodica, a Stefani kaže da "trenutno ne želi da bude odrasla".

Printscreen/ Youtube
- Ne poričem da sam bila u braku. Ne poričem da imam decu. Ali sada sam započela novi život i odlučila da ponovo krenem od detinjstva - kaže Stefani. Ona je počela da menja pol i završila je u zatvoru! Šta mislite, muškom ili ženskom? (FOTO) Njena supruga je zahtevala da Stefani prestane da bude transrodna osoba ili da ode. - Ja ne mogu prestati da budem trans. To bi bilo kao kad biste mi tražili da prestanem da budem visoka 190 cm ili da odem - rekla je Stefani.
Printscreen/ Youtube
Sada je deo jedne hraniteljske porodice koja i sama ima ćerku. Njih dve se sjajno slažu. Transrodna cica ratuje sa Instagramom! Da li će cenzuriasti moje slike? (FOTO) - Nas dve se divno provodimo. Bojimo i radimo sve što i druga deca - kaže Stefani. Volšet je u jednom trenutku razmišljala i o samoubistvu i završila u bolnici mesec dana nakon učešća na paradi transseksualaca u Torontu 2009. godine.

optužila za napad i maltretiranje i dobila zabranu prilaska Dailyxtra.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.