Ovo je klempavi kriminalac koji je zapalio internet u Britaniji! (FOTO)

nema gde da se sakrije

Ovo je klempavi kriminalac koji je zapalio internet u Britaniji! (FOTO)

Fotografiju ovog 18-godišnjaka "lajkovalo" je više od 21.000 ljudi, a pride je i "šerovana" više od 33.000 puta. A post je još aktivan...
Objavljeno:

Britanski kriminalac Kejlan Klos izazvao je salve smeha na Fejsbuk profilu policije Vigana! Policija je, naime, na Fejsbuku postavila njegovu fotografiju s molbom građanima da, ako ga primete ili znaju gde se krije, dostave tu informaciju. Ali nisu računali na jedan veoma bitan detalj koji će ubrzo izazvao gomilu smehotresnih komentara... Klos je, naime, klempav! Fotografiju ovog 18-godišnjaka "lajkovalo" je više od 21.000 ljudi, a pride je i "šerovana" više od 33.000 puta. A post je još aktivan... Ali ono glavno jesu komentari! Naime, jedva da se koji ticao slučaja. Skoro svi su bili smehotresne reakcije na fotografiju! Među najsmešnijima našao se i jedan u kojem je policiji predloženo da ga pronađu u gvožđaru, uz adekvatnu fotografiju "leptir" šrafa, kao asocijaciju na Kejlanovu klempavost.

Facebook/GMP Wigan East
- Možemo li samo da podsetimo komedijaše i sve ostale da je ovo molba za informacijama o osobi koja je tražena zbog razbojništava? Takođe podsećamo sve, pa i Kejlana, da će ovaj post biti obrisan kada on bude u pritvoru - prokomentarisali su policajci u nadi da će to smiriti strasti.
Facebook/GMP Wigan East
I pogrešili su... Komedija sa potragom za ovim kriminalcem i dalje traje. Pogledajte dokle je otišlo ovo ludilo od smeha.

WANTED PERSONCaylan Clossick, 18yrs, is wanted by the police.If you have any information as to his whereabouts please contact 101.

Posted by GMP Wigan East on понедељак 7. децембар 2015.
Alo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.