Uselio se u vilu na Kanarskim ostrvima i otkrio tajnu HITLEROVU BAZU! Ono što je našao unutra, pamtiće celog života!
Foto: Profimedia

neverovatno

Uselio se u vilu na Kanarskim ostrvima i otkrio tajnu HITLEROVU BAZU! Ono što je našao unutra, pamtiće celog života!

Stanovnik Kanarskih ostrva Pedro Fumero smatra da se u vili u koju se on uselio 2012. godine zapravo nalazila baza za nacističke podmornice, javlja „Foks njuz“

Objavljeno:

Vila Vinter, u kojoj Fumero živi poslednjih 5 godina, bila je deo planova nacista za uspostavljanje kontrole nad vodama Severne Afrike.

Kao dokaz svojih navoda, Fumero, čiji je deda pomagao da se izgradi vila, navodi činjenicu da je prvobitni vlasnik kuće bio nemački inženjer Gustav Vinter, koji je došao u Španiju još 1925. godine.

Španske vlasti su Vintera sumnjičile da je bio „nemački agent na Kanarskim ostrvima, odgovoran za praćenje i čuvanje nemačkih podmornica“.

Zdanje ima podrum, čija debljina zida prevazilazi dva metra, dok se u kući nalazi nekoliko soba bez prozora. Osim toga, Vinter je izgradio pistu između svoje kuće i plaže koja se nalazi u blizini. Jedan broj istoričara smatra da je pista mogla da služi za uzletanje i sletanje nacističkih vojnih aviona.

Vinter nije bio predat saveznicima radi suđenja i umro je u Las Palmasu 1971. godine, što, po Fumerovom mišljenju, samo potvrđuje njegovu teoriju.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.