ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)
Foto: Beta/Evan Agostini/Reuters/Profimedia

i LEPOTA I USPEH

ZA NJIMA SE OKREĆU, A I ONE OKREĆU SVET OKO MALOG PRSTA! 15 najbogatijih milijarderki na svetu! (FOTO)

Od fenomenalnih stajlinga, preko uzbudljivih života i uspešnih biznisa, ove milijarderke će uvek puniti strane svetskih magazina

Objavljeno: 14:06h

10. Džulija Luis Drejfus

Ona je vredna 3.4 milijarde dolara. Mnogi se zapitaju kako je ona došla do te sume, pošto se većina slaže da je ona drugorazredna glumica i komičar. Pa, njen otac je zapravo milijarder. Njen deda je bio uspešni biznismen, koji je bio deo čuvene Louis Dreyfus kompanije.

foto: Wikipedia/David Shankbone

Već godinama u nazad, njena porodica kontroliše ovu kompaniju, koja posluje sa velikim uspehom. Njeni roditelji su se razveli kada je ona imala samo jednu godinu, ali je ona i dalje ostvarila blisku vezu sa svojim ocem. Nije se pridružila porodičnom biznisu, ali je ipak nasledila ogromnu svotu novca upravo od te kompanije.

9. Ana Anisimova

Ana Anisimova postala je poznata kao ruska verzija Paris Hilton, ali ona ipak ima mnogo više novca u svom džepu. Anin otac je metalni magnat Vasilij Anisimov. On je Anu poslao da živi u Njujorku, gde ona sa lakoćom troškari njegov teško zarađeni novac.

foto: Profimedia

Zapravo, njeni roditelji su imali želju da se ona bavi modelingom, mada joj to nažalost nije pošlo za rukom. Ona se u jednom momentu odlučila da se bavi glumom, a svom spisku zaposlenja dodala je i titulu producenta. Novac definitivno otvara mnoga vrata!

8. Erin Loder

Verovatno ste čuli za porodicu Loder, a posebno Este Loder. Ona je jedan od osnivača čuvene kozmetičke kompanije i smatra se poslovnim genijem i jednom od najuticajnijih osoba na čitavom svetu. Samim tim, nismo iznenađeni što je njena unuka, Erin, želela da postigne slične stvari u svetu biznisa.

foto: Profimedia

Kako je njena kompanija već bila uspešna, Erin Loder je nakon završetka svog obrazovanja počela da se “meša” u porodični biznis. Ona je kreirala i svoju nezavisnu kompaniju, koja se bavi proizvodnjom nameštaja i aksesoara.

7. Vaniša Mital

Čelični magnat, Lakšmi Mital, vredan je 16.4 milijarde dolara i jedan je od najbogatijih ljudi na svetu. on je cenjena ličnost u svetu biznisa, jedna od najuticajnijih i najmoćnijih osoba sveta.

foto: Profimedia

Njegova jedina ćerka, Vaniša, poznata je u nekim krugovima, ali, slobodno možemo reći da je poznata isključivo zbog svog oca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.