NA DAN VENČANJA SAZNAO ŠOKANTNU ISTINU O SVOJOJ ŽENI: Dobio poruku koja ga je prikovala za zemlju, sve je saznao
Na dan venčanja, mladoženja je saznao neverovatnu tajnu svoje buduće žene, Foto: Profimedia

MNOGO STVATI JE KRILA!

NA DAN VENČANJA SAZNAO ŠOKANTNU ISTINU O SVOJOJ ŽENI: Dobio poruku koja ga je prikovala za zemlju, sve je saznao

Vozač autobusa ostao je potpuno slomljen i emotivno prazan kada je shvatio istinu o svojoj ženi i njihovom braku

Objavljeno:

Peter Najt se prošlog juna oženio Alisom Džen Dejvis. Svadbena ceremonija bila je kao iz bajke i obećavala je lep početak zajedničkog života.

Međutim, ubrzo je shvatio da ništa nije idealno niti onako kako je on mislio. Mladoženja je naseo na lažne tvrdnje da je Lisa uspešna doktorka. U jednom trenutku klupko je počelo da se odmotava, a detalji koje je otkrio o svojoj supruzi promenili su mu život iz korena.

Peter je saznao da je njegov brak lažan, da mu žena nije doktorka, da je ranije bila osuđivana za bigamiju. Međutim, tu nije kraj saznanjima. Lisa je već bila udata za pet drugih muškaraca.

Njegova buduća žena je paralelno u već nekoliko braka
Njegova buduća žena je paralelno u već nekoliko brakafoto: epa rolex dela pena

Mama petero dece Lisa, Peteru poznata kao Alisa, venčala se s drugim muškarcem na neobvezujućoj ceremoniji na Baliju - nekoliko dana nakon što su se ona i Peter upoznali 2022. Peter je na dan njihovog venčanja dobio poruku od porodice njenog petog muža u kojoj ga upozoravaju na Lisinu sumnjivu prošlost. Ali, ipak je nastavio s obredom.

"Verovao sam joj, želeo sam joj verovati, verovao sam u nju čak i kad su me upozoravali da me vara, a onda sam saznao da je prevarantkinja", rekao je Peter, piše britanski San.

Peter je otkrio kako je bio uvučen u horor mrežu laži. Dodao je:

"Alisa je naišla na mene na stranici za upoznavanje i bio sam polaskan. Bio sam vozač autobusa pred penzijom, ona je bila 20 godina mlađa od mene i doktorka koja je radila na intenzivnoj nezi u bolnici Ulster. Mislio sam da je neverovatna’.

Policija sada istražuje ovu prevarantkinju zbog njenog stila života i pokušavaju da utvrde da li ima još žrtava ovog lanca prevare.

Bonus video:

01:17

OPERISANA PEVAČICA VARA MUŽA SA SARADNIKOM, POJAVILI SE ZAJEDNO U JAVNOSTI?! Sočni trač koji će vam zagolicati maštu

(Espreso/T.M./Alo/Ena Nenadić/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.