SNIMAK POGLEDALO VIŠE OD 11 MILIONA LJUDI: Venčanje prekinuto zbog mladine SESTRE, koja je uradila najluđu stvar
Nakon ovoga ljudi su ostali u šoku, Foto: Profimedia

VIDEO

SNIMAK POGLEDALO VIŠE OD 11 MILIONA LJUDI: Venčanje prekinuto zbog mladine SESTRE, koja je uradila najluđu stvar

Devojka je izazvala mnogo reakcija na društvenim mrežama kada je otkrila zašto ne razgovora sa sestrom od dana njene svadbe.

Objavljeno:

"Verenik moje sestre slučajno je izgovorio moje ime tokom izgovaranja zaveta na venčanju s mojom sestrom i to je jedna od najstrašnijih stvari koje su se ikada dogodile u mojoj porodici", rekla je Luiza Melčer an TikTok-u. Video je ubrzo postao viralan i prikupio 11 miliona pregleda.

"Gotovo svi me u komentarima optužuju za prevaru sa sestrinim verenikom, što nikad ne bih učinila. Bliski smo prijatelji, ali nikad ništa nije bilo između nas. Zaista mislim da se se sve desilo slučajno, kao kad pogledate u nekog i slučajno izgovorite njegovo ime. Stajala sam odmah iza svoje sestre jer sam bila kuma i stvar je samo u tome da me je pogledao u pogrešnom trenutku i izgovorio moje ime. Ništa drugo se ne krije iza toga", rekla je.

@loulouorange Doesn’t help that my bridesmaid dress, which was supposed to be shimmery peach, LITERALLY LOOKED WHITE IN THE SUN 🤦🏻‍♀️ #weddingvows #weddingvowsgonewrong #bridesmaiddresses #weddingguest #elopement #infidelityinrelationship ♬ original sound - Louisa Melcher

Luiza je otkrila da se ceremonija venčanja nije nastavila. Zaveti nisu izgovoreni, ali se proslava nastavila jer je porodica uložila više od 80.000 dolara.

"Deda mi je prišao sa strane i rekao: 'Luiza, možda bi bilo bolje da ne budeš ovde' i bila sam vrlo srećna, jer je i za mene to bilo ponižavajuće", rekla je i dodala da se nada da će se pomiriti sa sestrom, s obzirom na to da ne razgovaraju od svadbe koja se nije ni dogodila.

Mnogi su pisali da je suludo da sestre prekinu kontakt zbog nečega što nije Luizina greška, ali i da su imali slične situacije koje su ih nasmejale, a ne naljutile. Jedan od korisnika je istakao da se Luiza verovatno šali jer redovno objavljuje sadržaj sa neobičnim pričama koje izgledaju kao da su "nameštene".

BONUS VIDEO:

00:43

Najveći kineski primorski fotoelektrični projekat zvanično je pokrenut

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.