OVA DEVOJKA UBIJA LOVU ZBOG SVOJIH OBLINA: Devojke joj zavide na SAMOPOUZDANJU, svaka joj čast
Devojka sa oblinama, Foto: TikTok/curvy_diamonds88 / screenshot

neverovatno

OVA DEVOJKA UBIJA LOVU ZBOG SVOJIH OBLINA: Devojke joj zavide na SAMOPOUZDANJU, svaka joj čast

Ovu devojku u komentarima zasipaju pažnjom i govore joj da je predivna, ali ima i onih koji su zabrinuti za njeno zdravlje

Objavljeno:

Devojku koja se na društvenoj mreži Instagram predstavlja pod imenom "Miss curvy diamond" prati više od 97.000 ljudi, a njen sadržaj koji objavljuje je vrlo provokativan. Samo njeno ime govori da je ponosna na svoje obline, te ih često ističe, kao i njenu pozadinu po kojoj joj je prepoznatljiva.

Ona na fotografijama i video-snimcima pozira u vrlo uskim stvarima i donjem vešu, a nedavno je otvorila i profil na jednoj platformi na kojoj muškarci mogu da joj uplaćuju novac za još provokativnije slike.

Ovu devojku u komentarima zasipaju pažnjom i govore joj da je predivna, ali ima i onih koji su zabrinuti za njeno zdravlje.

a
foto: TikTok/curvy_diamonds88 / screenshot

Kako kažu, jasno im je da ona zarađuje od svojih oblina, ali da to ne znači da treba da ugrožava svoje zdravlje.

"Ovo je apsolutno nezdravo, nadam se da ti svesna toga", "Ne znam šta je vama lepo ovde, izgledaš kao pokreta smesa. Molim te se saberi", glasili su samo neki od komentara.

Njene videe često komentarišu i žene i čeznu za njenim samopouzdanjem.

"Da mi je ovaj njen stav, osvojila bih planetu", "Ja sam u depresiji jer sam se ugojila 10 kilograma, a vidi nju", "Još i pare zarađuje. Bože, šta radim pogrešno", pisale su.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.