POSLE RASPADA VEZE OD 12 GODINA, MUŠKARCE MENJA KAO ČARAPE: Sad traži samo JEDNO OD NJIH, i ide joj veoma dobro
Manekenka i glumica Helen Flanagan (33), Foto: Printscreen / Instagram / hjgflanagan

FOTO

POSLE RASPADA VEZE OD 12 GODINA, MUŠKARCE MENJA KAO ČARAPE: Sad traži samo JEDNO OD NJIH, i ide joj veoma dobro

Ona je je i samohrana majka troje dece

Objavljeno:

Manekenka i glumica Helen Flanagan (33) će se pojaviti u emisiji "Celebs go dating", što izaziva veliko interesovanje zbog njenih prethodnih iskrenih i smelih priznanja. Bivša zvezda serije "Ulica krunisanja" (Coronation Street), poznata po otvorenim razgovorima o svom se*sualnom životu, kreće na ovo novo putovanje nakon završetka 12-godišnje veze sa fudbalerom Skotom Sinklerom, sa kojim ima troje dece.

Helen je spremna da ponovo otkrije sebe i posveti se stvarima koje voli, nadajući se da će pronaći "onog pravog" i možda proširiti svoju porodicu za još jedno dete. Uprkos izazovima u zabavljanju posle raskida, ostaje optimistična.

Helenini prethodni odnosi i avanture u zabavljanju su bili šaroliki. Pre veze sa Skotom, zabavljala se sa građevinskim radnikom Denijem, sećajući se njihovih vrućih susreta u teretani i sauni. Njeno učešće u emisiji "I’m a celebrity" dovelo je do prijateljstva, a kasnije i do sastanaka sa bokserom Dejvidom Hejsom, iako nije postala deo njegove čuvene grupne veze, koja uključuje i njegovu dugogodišnju devojku.

Helen je posle razlaza sa Skotom nakratko izlazila i sa starijim muškarcem, naglašavajući privlačnost prema "zrelim, razumnim muškarcima koji shvataju njenu ulogu majke". Sada ističe da ne traži ozbiljnu vezu, već "posebnu vezu" koja balansira njen porodični život sa romansom.

Manekenkina karijera i javni imidž su takođe bili smeli. Često deli vrele snimke u donjem vešu, slaveći ljubav prema samoj sebi i osnaživanje kao samohrane majke. Iako su je fanovi pozivali da se pridruži OnlyFans-u, ona je ljubazno odbila, poštujući tuđe izbore, ali priznajući da to nije njen put.

Dok se Helen pridružuje emisiji "Celebs go dating" zajedno sa drugim poznatim ličnostima, gledaoci mogu očekivati uzbudljivo, iskreno putovanje u njenoj potrazi za ljubavlju, a o tome piše i The Sun.

BONUS VIDEO:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.