ZNAM DA ME VARA SA KOLEGOM, ALI NEĆU DA JE OSTAVIM: Razlog ovog čoveka će vas ZAPREPASTITI, da li je moguće
Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

KO BI REKAO

ZNAM DA ME VARA SA KOLEGOM, ALI NEĆU DA JE OSTAVIM: Razlog ovog čoveka će vas ZAPREPASTITI, da li je moguće

Odmah je kontaktirao advokata

Objavljeno:

Jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman oglasio se na popularnom društvenom forumu objašnjavajući kako je znao da ga žena vara, ali umesto da raskine, on je uradio nešto potpuno neočekivano.

Često kada saznate da se vas vaš partner vara, raskinuli biste s njim, zar ne? Ali jedan momak je otkrio zašto se odlučio da ipak to ne uradi. Objavljujući na Reditu, anonimni momak je otkrio da ga njegova supruga devet godina vara. Poraznu istinu je saznao nakon što je angažovao privatnog detektiva.

"Možda sam 'čudan' za svoju ideju osvete, ali znate šta? Uopšte me nije briga", započeo je on. Čovek je otkrio da ga je njegova žena varala sa njenim kolegom.

"Unajmio sam privatnog detektiva posle dve nedelje i dobio sam dokaz koji mi je potreban. Tako da znam šta mislite. Zašto ne razvod? Odgovor je vrlo jednostavan: imamo predbračni ugovor i prema njemu pre 10 godina sve mora da se podeli, ali posle ćemo oboje imati imovinu koju smo stekli pre braka. Tako da samo to čekam. Moja imovina je, očigledno, važnija od njene, pa kao što sam rekao, samo čekam pravi trenutak", napisao je on i dodao da je za ženinu aferu znao već dve godine. Ali očigledno da mu strpljenja ne manjka...

Odmah je kontaktirao advokata koji mu je rekao da da sačeka. U vreme ženine afere, promenio je aspekte svog života, poput odlaska u teretanu i unapređenja na poslu.

"Planirao sam sve oko našeg razvoda do minimalnih detalja kako ne bi bilo iznenađenja. Ali kada dođem na temu, moja osveta je vrlo jednostavna. To je više psihološka stvar i zapravo funkcioniše izuzetno dobro. Ja i moja žena nismo imali intimni odnos dve godine pa volim da kažem 'pazi, ali ne diraj'. Ona vidi moje savršeno telo svaki dan, ali svaki put kada pokuša nešto da pokrene, ja grubo odbijem", rekao je ovaj muškarac.

Sada strpljivo čeka dva meseca da joj uruči papire za razvod na njihovu 10. godišnjicu braka. Ubrzo su se ljudi oglasili, naravno bilo je pozitivnih i negativnih komentara. Jedan je napisao da oboje "zvuče" nepodnošljivo i toksično.

Šta vi mislite o ovome?

Bonus video

02:35

PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!

(Espreso/MONDO/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.