KONTROVERZNI SNIMAK PREVARENE PLAVUŠE SE ŠIRI KAO PANDEMIJA: Dečko je prevario, a ona U INAT UZELA KAMERU (VIDEO)
Prevarena devojka, Foto: Printscreen/Tiktok/carolinelusk/

hit

KONTROVERZNI SNIMAK PREVARENE PLAVUŠE SE ŠIRI KAO PANDEMIJA: Dečko je prevario, a ona U INAT UZELA KAMERU (VIDEO)

Ova prelepa plavuša je sve ono što devojke inače same sa sobom inače motaju po glavi ili u suzama izgovaraju drugaricama – rekla celoj online družini

Objavljeno:

Karolin Lask je na društvenim mrežama podelila video u kojem priznaje da je prevarena. Ipak, umesto saosećanja, mnogi su je okrivili.

Ova prelepa plavuša je sve ono što devojke inače same sa sobom inače motaju po glavi ili u suzama izgovaraju drugaricama – rekla celoj online družini. Ipak, njena priča je umesto empatije, izazvala lavinu kritika.

„Ako imate loš dan, samo se setite da sam ja prevarena. Ja sam prevarena“, priča devojka sa prozirno plavim očima i plavom kosom i podseća da se trenutno snima bez filtera, iako deluje skoro savršeno.

„Ovo su moje prave oči i ja sam prevarena. Ako je i tebe neko prevario i osećaš se nesigurno, znaj da nije do tebe, jer sam i ja prevarena, tako da svakako ne može biti kod tebe“, kaže ona.

„Možda ćete reći „moguće da je loša osoba“, ali nažalost nisam. Duhovita sam i neverovatno pametna, i opet sam prevarena. Neko je bio sa mnom u vezi i ja sam mu bila potpuno posvećena, udala bih se za njega, a on me je zauvek izgubio“, objašnjava ona, a isti video je objavila i na Tik Toku.

„Tako da, ako imate najgori dan u životu, nije toliko loše – ako niste ovaj lik o kom pričam“, kaže ona, a onda se obratila svom bivšem partneru i poručila mu da više ne gleda njene snimke, da ne prati njene objave na Instagramu i da ne piše njenoj porodici.

„Ali ja nisam taj lik i neću plakati“, zaključila je ona.

Ovaj snimak na mrežama je prikupio stotine komentara, a većini je zasmetala činjenica da devojka više puta naglašava da „ma koliko loš dan imamo, da se setimo da je ona prevarena“.

„Ako vam je dijagnostikovana smrtonosna bolest, nemojte biti tužni. Da li ste znali da je ONA prevarena? Nije tako loše, rak se može izlečiti, prevara je zauvek“, istakao je jedan od korisnika.

Na TikToku, skoro svi korisnici su rekli da zvuči baš kao Rori Gilmor iz čuvene serije Gilmore Girls.

„Zvučiš kao Rori Gilmore“

„Podseća me na Rori Gilmore i Kevina iz „Sam u kući“

A drugi su rekli:

„Obaveštenje: Uvek se radi o tebi, dušo“

„Mislim da shvatam zašto ju je prevario“

„Kaže da je dobra ličnost, a prva stvar o kojoj je istakla je msvoj izgled. Da, ne verujem ti.“

„Žalosno je što se to dogodilo, ali ona veruje da je jedna od retkih koja je to doživela?“

„Wow, to mora da je najgora stvar koja se ikada ikome dogodila“

„Počinjem da verujem da je ovo parodija“

Šta vi mislite?

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/Nova/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.