SKANDAL U AVIONU - MLADI PAR UHVAĆEN U SRED AKCIJE TOKOM LETA: Snimak zapalio DRUŠTVENE MREŽE- kako ih nije sramota
Skandal u avionu, Foto: Printscreen / Twiter / MetroUK

video

SKANDAL U AVIONU - MLADI PAR UHVAĆEN U SRED AKCIJE TOKOM LETA: Snimak zapalio DRUŠTVENE MREŽE- kako ih nije sramota

Mladi par imao intiman odnos u avionu na letu iz Londona za Dablin

Objavljeno:

Dablin, i to naočigled putnika. Na šokantnom snimku, koji je snimljen u jutarnjim časovima prošlog utorka, na letu od londonskog Hitroua do Dablina, vidi se kako žena dodiruje muškarca ispod nekog komada odeće - dok užasnuti putnici sede svuda oko njih.

"Svaki put kad sam se okrenula videla sam energične pokrete na sedištima sa druge strane. Bilo je veoma očigledno šta momak i devojka rade. To je trajalo oko 20 minuta. Jedno dete je trčalo gore-dole i moglo je da vidi šta rade", izjavila je putnica Fara (26) koja je bila na letu sa svojom mamom i bratom, i koja je ujedno i snimila par. Kako je dalje navela, činilo se kao da nisu mogli da se suzdrže, iako let traje kratko, piše Dejli mejl.

"Pokrili su se šalom, ali svima je bilo jasno šta se dešava. Ostalo nam je oko 38 minuta leta kada sam to primetila. Bilo mi je prilično neprijatno što sam sedela sa svojim bratom i morala da prisustvujem tome, pogotovo što je avion jedan od manjih, te se činilo kao da svi sedimo blizu jedni drugih", dodala je.

Nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama, portparol avio-kompanije "Britiš ervejza" se oglasio i objasnio skandal.

"Naše kolege iz kabinskog osoblja nisu obaveštene ni o kakvom problemu u avionu. Da su bili obavešteni, preduzeli bi odgovarajuće korake da to reše", navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

24:40

KVIZ-S07-EP18

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.