SA DEKOLTEOM DO PUPKA DOŠLA NA VENČANJE, A ISPOD KAO OD MAJKE ROĐENA: Kad se nagnula, GOLE GRUDI su... (FOTO)
Dekolte na venčanju, Foto: Printscreen/reddit

sramno

SA DEKOLTEOM DO PUPKA DOŠLA NA VENČANJE, A ISPOD KAO OD MAJKE ROĐENA: Kad se nagnula, GOLE GRUDI su... (FOTO)

Nizali su se oštri komentari, a većina se svodi na osudu jer je nevestu učinila nebitnom na fotografiji, te je u fokusu njen bujni dekolte.

Objavljeno:

Jedna žena nedavno se našla na udaru kritika zbog haljine koju je odabrala za venčanje svoje prijateljice. Njena fotografija objavljena je na društvenoj mrežu Reddit, a korisnici ove platforme obasuli su neimenovanu mladu ženu uvredama i lošim komentarima zbog specifičnog modnog izbora.

Naime ova brineta izabrala je izrazito dekoltiranu haljinu od plave čipke, a njene velike grudi su u prvom planu i zasenile su čak i nevestu na fotografiji. Ovaj modni debakl je zapravo već bio viralan na Imguru 2017, ali sedam godina kasnije ponovo obilazi internet.

Sada je fotka mladenaca sa društvom među kojim je i spomenuta žena objavljena na Redditu uz natpis "Kad jednostavno morate da budete u centru pažnje" i ponovo je, baš kao i 2017, postala hit i izazvala bes korisnika.

Venčanje
foto: Printscreen/reddit

Nizali su se oštri komentari, a većina se svodi na osudu jer je nevestu učinila nebitnom na fotografiji, te je u fokusu njen bujni dekolte.

"Ona se namerno naginje tako da bude ispred neveste u kadru", "Nije ona kriva što ima velike grudi, ali je problem što je ona i glavu stavila ispred mladine", "Ovakvu haljine neko bira sa namerom, a ne slučajno", "Zašto bi iko izabrao ovakvu haljinu", "Ovo može samo neko ko je đubre od čoveka", "Vrišti za pažnjom", "Ja bih je izbacila sa moje svadbe da je došla tako obučena", "Ne smetaju meni njene grudi, jednostavno je nepristajno", samo su neki u nizu komentara.

No, među komentarima javila se i jedna osoba koja tvrdi da poznaje većinu ljudi sa sporne fotografije, te da je mlada odobrila izbor haljine svoje drugarice još pre venčanja.

Inače, kada je fotografija prvi put objavljena dovela je do neverovatnih reakcija i postala je esktremno popularna, do te mere da je ovu brinetu mrzeo ceo internet samo zbog izbora haljina. Ona se tada i sama oglasila, uglavnom se šaleći sa svim grubim komentarima, čak i odgovarajući na poneki, a naglasila je da je haljina odobrena od strane neveste.

Šta vi kažete - da li je ovakva haljina neprikladna za venčanje?

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.