SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA, UŠAO SAM U SOBU I ZATEKAO JE NA GOMILI: Ono što je usledilo, apsolutno ga je ŠOKIRALO
Uhvatio je ženu kako ga vara, Foto: Profimedia

JEZIVO

SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA, UŠAO SAM U SOBU I ZATEKAO JE NA GOMILI: Ono što je usledilo, apsolutno ga je ŠOKIRALO

Kada mu je prijatelj rekao mu je supruga neverna, rešio je da se sam u to uveri.

Objavljeno:

Jedan čitalac se obratio kolumnistkinji na internet forumu, izrazivši nevericu i bes nakon što je uhvatio suprugu u preljubi. Neko vreme je sumnjao da bi do neverstva moglo doći zbog njegovog čestog odsustva ali ovakvom raspletu situacije se nije nadao.

- Moja supruga ima 39 godina, a ja 42, u braku smo 10 godina. Kao vozač teškog teretnog vozila, često sam bio na putu, pružajući supruzi dovoljno prilika za neverstvo. Jedan od prijatelja mi je saopštio da mora ozbiljno da razgovara sa mnom. Pošto je samac, rekao mi je da je na sajtu za upoznavanje primetio profil moje žene. Malo je reći da sam bio zapanjen. Odgovorio sam mu da mora da ju je pomešao sa nekim. Trebalo je još tada da se suočim sa njom, ali nisam - započinje svoju priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

Prevarila ga je sa dvojicom muškaraca
Prevarila ga je sa dvojicom muškaracafoto: Axel Bückert / Panthermedia / Profimedia

Prijatelj mu je zatekao ženu na sajtu za upoznavanje

Međutim, kada mu je prijatelj rekao da ga supruga možda vara, odlučio je da pokuša da je uhvati u preljubi.

- Prošle nedelje, rekao sam joj da odlazim od kuće na tri dana, iako sam zapravo otišao na dva. Kada sam se vratio kući, dan ranije, odmah sam čuo komešanje iz spavaće sobe i muški glas. Oblio me je hladan znoj. Ipak, šunjao sam se do gornjeg sprata i zatekao je u našoj sapavćoj sobi kako ima se*s ne sa jednim muškarcem, već sa dvojicom! Istog trenutka sam istrčao iz kuće kako ne bih došao u situaciju da nekog udarim. Malo je reći da sam bio šokiran i besan. Nisam mogao da pogledam svoju suprugu, a kamoli da razgovaram sa njom. Ona se izvinjavala, ali ja sam pun besa i povređen sam do koske, ne znam šta da radim - požalio se on.

Uhvatio ženu na delu i to sa dvojicom

Savetnica za brak i odnose je ubrzo pokušala da da savet ovom neutešnom muškarcu.

- Šok i bes često otežavaju razmišljanje, a izbegavanje supruge samo produžava bol i patnju. Bez obzira na to da li želite da rešite situaciju, budući da niste naglasili da li uopšte imate želju da se pomirite sa njom, sada je vreme za razgovor. Trebalo bi da budete iskreni prema njoj, da joj objasnite kako se osećate i pitate je zašto vas je prevarila. Iako će biti teško prevazići slike koje ste videli, ako oboje želite da povratite poverenje i sačuvate brak, to je moguće, ali uz veliki napor i dosta vremena. Predlažem i bračno savetovanje - odgovorila je ona.

BONUS VIDEO:

02:03

POSTOJE DVE STVARI KOJE NAM MENJAJU PERSPEKTIVU ŽIVOTA Psiholog o kvalitetu života: Na koji način se ophodimo prema emocijama?

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.