PROVALILI SU GA PO HODU U ŠTIKLAMA! Vođa bande sa perikom, lažnim grudima i šminkom pokušao da pobegne iz zatvora! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / PatrynWorldLatestNew

domišljato, ali...

PROVALILI SU GA PO HODU U ŠTIKLAMA! Vođa bande sa perikom, lažnim grudima i šminkom pokušao da pobegne iz zatvora! (VIDEO)

Osuđeni ubica u Hondurasu pokušao je da pobegne iz zatvora tako što se preobukao u ženu. Stražari su ga uhapsili nakon što su primetili da "smešno hoda" i "govori muškim glasom"
Objavljeno:

Francisko Herera Argueta (55) obučen kao žena s dugom suknjom, plavom perikom i lažnim grudima, pokušao je da napusti strogo čuvani zatvor zajedno s porodicama drugih zatvorenika nakon posete, piše Daily Mail.

Argueta je planirao da se preobuče u ženkog posetioca, Elviru Arauju, koja je par dana ranije zaboravila ličnu kartu u zatvoru San Pedro Suli u Hondurasu.

Ali, usprkos njegovim najvećim nastojanjima da izgleda kao žena, Argueta je je privukao pažnju stražara smešnim hodom na visokim potpeticama.

Uspio je da prođe kroz nekoliko sigurnosnih filtera na putu ka izlazu, ali je njegov plan pao u vodu kada mu je stražar tražio da izdiktira broj lične karte.

Argueta je konačno razotkriven nakon što ga je stražar zamolio da skloni tamne naočare kako bi proverio "njenu" fotografiju.

Pogledajte video:

Francisko Herera Argueta, vođa bande poznat kao "Don Chico", u zatvoru je od sepetmbra 2015. godine, zbog ubistva.

Zatvorski službenici izjavili su kako da će sada biti kažnjen zbog pokušaja bekstva i da bi mogao da bude prebačen u zloglasni zatvor El Pozo u Santa Barbari, koji važi za najopasniji zatvor u Hondurasu.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.