TVRDI ZA SEBE DA JE SPONZORUŠA, ZAVELA 61-GODIŠNJEG MUŠKARCA I GUTA MU PARE: Izašao snimak na kojem joj ON DAJE...
Tvrdi za sebe da je spnzoruša, Foto: Printscreen/tiktok/semie

šok

TVRDI ZA SEBE DA JE SPONZORUŠA, ZAVELA 61-GODIŠNJEG MUŠKARCA I GUTA MU PARE: Izašao snimak na kojem joj ON DAJE...

To je zaprepastilo ljude na društvenim mrežama koji su u komentaru pisali da je Semi sponzoruša, a ona je priznala da jeste

Objavljeno:

Semi ima samo 24 godine i već je otiša u penziju. Kaže da je njen život predivan i da nema potrebe da radi. Naime, ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji ima 61 godinu, dobro zarađuje i pruža joj sve što joj je potrebno, zbog čega je mnogi nazivaju sponzorušom.

Ona na to ne obraća pažnju već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskošna putovanja, kupovine i poklone. Čak u jednom videu pokazuje kako joj stariji dečko daje gomilu novaca.

To je zaprepastilo ljude na društvenim mrežama koji su u komentaru pisali da je Semi sponzoruša, a ona je priznala da jeste. Ali izgleda da joj to ne smeta.

@_semie Thank the lord for whoevers grandpa this is #agegap #foryoupage #fyp ♬ original sound - Connor

Kaže da je njen dečko od nje napravio domaćicu i je razmazio. Ne seća se kad je ona poslednji put nešto platila jer sve njene troškove pokriva on. Semi kaže da su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo nekog s kim ćemo biti u vezi, treba odabrati onoga koji ima novca. Dodaje da muškarci varaju svoje žene koje su nezavisne i imaju svoje poslove, a da nju njen dečko sigurno neće nikada prevariti.

Međutim, njegova porodica je ne poštuje, ali ona poručuje da se s tim uopšte ne zamara. U jednom je videu pokazala i kako je to kada ona sa svojim dečkom ode u šoping. Naime, Semi voli luksuz pa samo takve podavnice dolaze u obzir, a njen dečko joj rado kupuje sve što poželi.

Mnogi ljudi ih osuđuju, zbog velike razlike u godinama, ali i zbog toga što je očigledno da je Semi sa svojim starijim partnerom samo zbog novca. Ipak, najvažnije je da njima to ne smeta da im je lepo

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.