VOZAČ KAMIONA ROĐEN SA DVA POLNA ORGANA: Žene su toliko POLUDELE ZA NJIM da je morao da odseče jedan, NIJE IZDRŽAO
Kamiondžija Tank, Foto: Printscren / Youtube / SOFT WHITE UNDERBELLY

video

VOZAČ KAMIONA ROĐEN SA DVA POLNA ORGANA: Žene su toliko POLUDELE ZA NJIM da je morao da odseče jedan, NIJE IZDRŽAO

Jedna je prosto bila navučena, predlagala mi je i da snimimo film, priseća se Tank

Objavljeno:

Kamiondžija iz Los Anđelesa po imenu Tank otkrio je da ga je priroda obdarila s nebičnim poremećajem dva penisa - za koje kaže da je neke od njegovih ljubavnica opčinjavalo, ali bill je i onih koje su bežale glavom bez obzira, jer ih je bolelo.

Naime, Tan je rođen je s difalijom, izuzetno retkom genetskom abnormalnošću, zbog koje je imao dva funkcionalna penisa. Za mnoge žene polni dodatak je bio dodatna prednost, ali nisu verovale da je istina sve dok ih ne bi odveo u sobu da se lično uvere.

Difalija je izuzetno retka, prema nekim procenama postoji jedan slučaj od 30 miliona. Ipak, u Tanovom slučaju dodatni penis se na kraju pokazao više kao problem nego kao prednost, tako da je na kraju odlučio da mu jedan od penisa hirurški uklone, a svoj život je detaljno opisao u intervjuu na kanalu Soft White Underbelly.

Niko ne veruje dok ne vidi rođenim očima

Tan je ispričao da je sa 12 godina poslat u zatvor za maloletnike nakon što je osuđen za ubistvo iz nehata. Kada je pušten sa 24 godine, pošto nikada dotad nije imao se*s, odlučio je da maksimalno iskoristi svoj dodatni penis.

Dvostruki užitak

Dodao je da bi ejakulirao iz oba penisa čak i kada bi koristio samo jedan. Međutim, dešavalo se da koristi oba jer su neke od njegovih ljubavnica obožavale osećaj penetracije s oba u isto vreme, a jedna je bukvalno bila navučena na se*s.

- Želela je da bude porno-zvezda i htela je da zajedno snimimo filmove za odrasle. Verovatno bih zaradio mnogo novca - rekao je on.

I dok je nekolicina odabranih imala koristi od njegovog stanja, za mnoge je to bilo problematično, pa čak i bolno, što ga je podstaklo da donese tešku odluku da se podvrgne operaciji uklanjanja jednog od penisa. I, zasad, ne žali zbog toga.

BONUS VIDEO:

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso / 24 sedam / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.