ZALJUBILA SE U OSUĐENOG UBICU KOJI SLUŽI DOŽIVOTNU KAZNU: Kad čujete gde se VIĐAJU, bukvalno ćete ZANEMETI
Kat Emerik i zatvorenik Etijen Majkl Mor, Foto: Printscreen / Instagram / emotionalsupportbae

šok

ZALJUBILA SE U OSUĐENOG UBICU KOJI SLUŽI DOŽIVOTNU KAZNU: Kad čujete gde se VIĐAJU, bukvalno ćete ZANEMETI

Kat Emerik je pravu ljubav otrila tek u zatvoreniku Etijenu Majklu Moru, koga prilikom posete ne sme ni da takne.

Objavljeno:

Kat Emerik otkriva svoju neobičnuljubavnu priču sa osuđenim ubicom Etijen Majkl Morom, kog je upoznala dok je volontirala u zatvoru u Kaliforniji. Mor služi doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva čak dve žene.

Kat je Mora primetila tokom volonterskog košarkaškog turnira u zatvoru, gde je išla kako bi se suočila sa traumom iz prošlosti i pružila podršku drugim zatvorenicima. Nakon turnira, počela je da mu šalje pisma i da ga posećuje, postepeno razvijajući emotivnu vezu. Pošto je postala bliska sa njim, veruje da je nepravedno osuđen na doživotni zatvor i da nije kriv za dela koja mu se pripisuju.

- Znam koliko je teško ustati iz kreveta pojedinih dana i to kao slobodna osoba, sad zamisli da moraš da se budiš svakog jutra, znajući da je odlučeno da više nikad nećeš kročiti iz zatvora. Nema mogućnosti uslovne. Moje putovanje u Korkoran SATF u julu je učinilo više za mene i moj proces izlečenja nego što sam ikada mogla da zamislim. Upoznavanje Etijena u proteklih par meseci je bilo prosvetljujuće i transformativno iskustvo, u najmanju ruku. Tako sam zahvalna što je bio voljan da podeli svoju priču sa mnom i zauzvrat mi je dozvolio da podelim svoju sa njim. Nalazimo se na suprotnim stranama zida, oboje smo izabrali različite puteve u mladosti nakon niza traumatičnih iskustava. Naš razgovor je zaista izgledao kao trenutak punog kruga i veoma sam zahvalna na tom iskustvu - obasnila je ona pored njihovog telefonskog video snimka, a o tome je pisao i San.

Međutim, Kat se suočava sa izazovima pravila poseta zatvorenicima, koja ograničavaju fizički kontakt i intimnost tokom njihovog vremena provedenog zajedno. Ona ističe da je "kažnjena" zbog pokazivanja ljubavi i intimnosti, jer su posete pod strogim nadzorom i prisustvo drugih porodica i dece dodatno otežava situaciju.

- Nikada nisam mislila da ću morati da se nosim sa osećanjima koja dolaze sa ljubavlju prema nekome ko je zaključan. Toliko mu se divim. Dosledno se baviti ovakvom "dinamikom" svakog dana i izabrati da podigneš glavu je neverovatno. Njegovo ponašanje, način na koji se nosi, način na koji se angažuje sa ljudima oko sebe, način na koji pažljivo sluša kada govorim i odgovara pažljivo. On radi ove stvari znajući da u njegovoj budućnosti nema slobode. Nema razloga da bude milostiv i ljubazan. Ne čeka ga nagrada. On radi ove stvari znajući da je proveo poslednjih 29 godina sedeći u zatvoru zbog zločina koji nije počinio - istakla je Emerikova u opisu njihovih zajedničkih fotografija i snimaka.

Ova žena ističe da je odnos sa Etijenom drugačiji od svih prethodnih veza, jer nema fizičke intimnosti, što je za nju bila prilika da se oslobodi pritiska fizičke privlačnosti i da pruži emocionalnu podršku koja je za nju postala važnija od svega ostalog.

BONUS VIDEO:

03:40

U NARKO BIZNIS UKLJUČENI POLITIČARI, POLICAJCI I SUDIJE Jašarević: Zataškavaju se dokazi da na POLA DRŽAVE NE BI OTIŠLO U ZATVOR

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.