DEDA MANIJAK PRATIO 2 HRVATICE DOK SU ŠETALE, A ONDA SU SHVATILE ŠTA ON ZAPRAVO RADI: Kad su se OKRENULE nastao MUK
Ilustracija, Foto: Printscreen/ Intagram/ dnevna_doza_prosj_dalmatinca

jezivo

DEDA MANIJAK PRATIO 2 HRVATICE DOK SU ŠETALE, A ONDA SU SHVATILE ŠTA ON ZAPRAVO RADI: Kad su se OKRENULE nastao MUK

Kako tvrdi devojka, stariji muškarac je prvo pratio, a zatim onanisao i snimao nju i sestričinu telefonom iz daljine

Objavljeno:

Neimenovana žena podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama nakon što je ispričala kako je manijak pratio nju i sestričinu tokom šetnje po Istri. Kako je navela, sve se desilo tokom vikenda, a manijak je čak i snimao nju i devojčicu.

Anonimna ispovest devojke iz Hrvatske objavljena je na Fejsbuk stranici portala "Regionalni expres". Kako tvrdi devojka, stariji muškarac je prvo pratio, a zatim onanisao i snimao nju i sestričinu telefonom iz daljine.

Videle da ih prati stariji čovek

"Dobar dan. Juče 06.04 smo ja i moja sestrična otišle na Galebove stene sa namerom da se prošetamo preko obale do jednog dela Muzila. Kako smo hodale tako bi svako na toliko stale da slikamo more. U jednom trenutku vidimo jednog starijeg čoveka tačno preko puta nas kako slika ili snima nije bitno a s drugom rukom radi nešto oko međunožja, ali mi smo mislile da preterujemo i da čovek najverovatnije urinira ili nešto. Nastavimo mi dalje i dosta smo hodale dok nismo došle do mesta gde smo se sele.

Sedimo mi tako jedemo pijemo pričamo, bile smo tamo sigurno nekih pola sata u tom trenutku i ja pogledam gore a preko puta nas opet isti taj čovek drži mobilni u jednoj ruci a drugu nisam stigla da vidim, čim je video da ga gledam se pomerio u grmlje da ga "ne vidimo" tu smo se već počele zabrinjavati zato jer smo same bogu iza nogu a čovek je jako sumnjiv. Prođe koja minuta kad evo njega opet i sad se jasno videlo da se samozadovoljava dok nas snima.

Kad su videle slike nastao je šok

Ja sam poludela i krenula trčati za njim i onda je pobegao negde u šumu. Sećate se da sam rekla da smo slikale more svako na toliko? E pa na svakoj slici mora smo slučajno njega uhvatile kako nas je pratio celo vreme i samozadovoljavao se celim putem. Samo želim upozoriti sve cure i decu i roditelje na ovakve predatore koji su se počeli pojavljivati jer da nije bio dan i da nije bio po koji čovek tu i tamo strah me šta bi se desilo samnom i mojom sestričnom.", napisala je ona u jezivoj ispovesti.

07:08

DEDA, PA TI KIDAŠ BRE! Najjača HARIZMA, originalnost i doslednost SRPSKOJ TRADICIJI - doveli su ga RAME UZ RAME SA POBEDNIKOM!

(Espreso/alo/Ena Nenadić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.