OVA DEVOJKA IMA NAJDUŽE NOGE NA SVETU, DUGE ČAK 132 CM: Muškarcima predstavlja problem kad treba da se ...(FOTO)
Devojk sa nogama dugim 132 cm, Foto: Printscreen/Instagram/maci.currin

UPOREĐUJU JE SA LIKOVIMA IZ HOROR FILMOVA...

OVA DEVOJKA IMA NAJDUŽE NOGE NA SVETU, DUGE ČAK 132 CM: Muškarcima predstavlja problem kad treba da se ...(FOTO)

Devojka sa najdužim nogama na svetu progovorila je o neprijatnostima sa kojima se suočava u svakodnevnom životu

Objavljeno:

Mejsi Karin (21) iz Teksasa ima najduže noge na svetu. Sa visinom od 186 cm i nogama od 132 cm, ona je svetski rekorder. Uprkos činjenici da bi mnoge devojke sanjale da imaju najduže noge, za Mejsi nije sve tako jednostavno. Govorila je o poteškoćama sa kojima se suočava u svakodnevnom životu - od odabira odeće do mržnje na društvenim mrežama i problema sa suprotnim polom.

Karin se požalila da korisnici društvenih mreža često ostavljaju negativne komentare u snimcima koje ona objavljuje na svom profilu. "Često me upoređuju sa likovima iz horor filmova kao što je Slendermen", kaže ona, dodajući da dobro pamti komentar jednog muškaraca koji je glasio: "Ne daj Bože da te sretnem u mraku".

Žena sa najdužim nogama
foto: Printscreen/Instagram/maci.currin

Tokom sastanka, potencijalnim partnerima postaje neprijatno zbog njene visine, posebno ako su mnogo niži od Mejsi. "Sve vreme vidim da ih je sramota zbog mene i jako mi bude neprijatno", kaže ona. Mejsi je u jednom od snimaka rekla da mnogi ne žele da je ljube u javnosti zbog razlike u visini.

Još jedan izazov sa kojim se Karin suočava je pronalaženje odgovarajuće odeće. "Uglavnom kupujem odeću od brendova za visoke ljude. Nema drugih pantalona koje mi pristaju. Zato mi ih šiju po narudžbini. Jedne farmerke koštaju oko 250 evra. Imam samo dva para farmerki koje nosim", ističe devojka sa najdužim nogama.

Ipak, Karin kaže da je naučila da prihvati sebe onakvu kakva jeste. Priznala je da je u detinjstvu mrzela svoju visinu zbog čega je postala predmet podsmeha vršnjaka, ali sada joj se dopada kako izgleda. "Dobra stvar je što niko nije kao ja. Ja sam jedinstvena", kaže ona. Sada Karen želi da ubedi druge visoke devojke da prestanu da se stide svoje visine i da hodaju podignute glave.

Bonus video:

00:11

Brena pohvalila noge Jovane Joksimović

(Espreso/mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.