CELA SRBIJA ČITA PORUKU KOJU JE DOSTAVLJAČ HRANE POSLAO I NE VERUJE: Reakcije se nižu, a on ''SAMO pitao?!''(FOTO)
Dostavljač hrane, Foto: Printscreen Instagram/sosegatee

LJUDI U NEVERICI ČITAJU ZAHTEV

CELA SRBIJA ČITA PORUKU KOJU JE DOSTAVLJAČ HRANE POSLAO I NE VERUJE: Reakcije se nižu, a on ''SAMO pitao?!''(FOTO)

Dirljiva poruka mnoge je pogodila, a onda je momak koji je poručio hranu otkrio da li je pomogao čoveku u nevolji

Objavljeno:

Jedna poruka koja je nedavno postala viralna na društvenim mrežama izazvala je lavinu emocija među korisnicima interneta u Srbiji. Naime, momak po imenu "macak333" podelio je snimak ekrana poruke koju je njegov drug dobio od dostavljača hrane, a koja je izazvala veliku pažnju javnosti. U poruci dostavljač na veoma kulturan način moli momka koji je naručio hranu da mu, ukoliko želi, da jedno parče pice. Ova jednostavna poruka izazvala je lavinu reakcija među korisnicima društvenih mreža, a mnogi su se pitali kakva je priča iza ove poruke i ko je zapravo dostavljač koji je uputio ovaj neobičan zahtev.

Nakon što je "macak333" podelio poruku na Redditu, mnogi korisnici su se složili da je ovo jedan od najneobičnijih zahteva koje su ikada videli. Pored toga, mnogi su izrazili saosećanje prema dostavljaču, ističući da je očigledno da je u pitanju osoba koja je u nevolji, s obzirom na to da je morala da zamoli za hranu na ovakav način.

- Upravo sam stigao, samo da pitam, nema veze, ako ne može, ne može a bolje da pitam. Da li bih mogao dobiti jedno parče pice. Izvini imam para za gorivo, propao sam samo za gorivo, a što imam i za struju 70.000 dinara. A nikako za hranu da imam, a tek sam počeo da radim. Ako dam za hranu ne mogu da vozim bez goriva. Ali pitam da budem iskren, kako kažu prvo pitaš, a ne da kradeš. To se tako kaže. Samo sam pitao OK, bez lutnje. Evo stižem na adresu - stoji u njegovoj poruci, piše "Blic".

Ova poruka je ubrzo postala viralna na mrežama i mnoge je pogodila, dok su se neki poistovetili sa momkom koji nema šta da jede.

Neke je naravno zanimalo da li je dostavljač dobio parče pice, te se autor objave još jednom javio i objasnio da čovek nije ostao gladan.

- Dobio je dva parčeta pice i 500 dinara bakšiša - zaključio je on.

Bonus video:

02:22

Društvenim mrežama kruži upozoravajuća poruka za roditelje

(Espreso/republika/Nevena Jakvoljević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.