SNIMAO JE LJUDE I ZAUSTAVLJAO IH, A ONDA JE UGLEDAO OVU ŽENU: Kad je prišla i počela ovo da radi SVI SU OSTALI NEMI
Foto: Youtube Printscreen/ CBS New York

KAKAV SNIMAK

SNIMAO JE LJUDE I ZAUSTAVLJAO IH, A ONDA JE UGLEDAO OVU ŽENU: Kad je prišla i počela ovo da radi SVI SU OSTALI NEMI

Otpevala je pesmu "Shallow" koju u filmu "Zvezda je rođena" izvode Ledi Gaga i Bradli Kuper

Objavljeno:

Jedna žena nije ni u najluđim snovima mogla da pomisli da će joj se život promeniti u potpunosti za samo jedan dan i zbog samo jednog slučajnog događaja.

Britanac Kevin Frešvoter išao je po Londoni i zaustavljao ljude na ulici, tražeći od njih da dovrše stihove. Neki su ga odbili, opsovali jer nemaju vremena da se bave "glupostima", neki su dovršili stihove i zapevali. Potom je usledilo nešto očekivano. Kevin je naleteo na na Šarlot Oberi (30), koja je odmah poslala senzacija.

Otpevala je pesmu "Shallow" koju u filmu "Zvezda je rođena" izvode Ledi Gaga i Bradli Kuper. Ostavila je autora snimke u šoku jer je pogodila svaki ton. Video je za jedan dan na Tviteru skupio 24 miliona pregleda.

Ipak, ovo nije prvi put da se čuje za Šarlot. Slučajna prolaznica je zapravo pevačica i često je na Instagramu delila videe u kojima je pevala poznate hitove.

Gaga mora videti ovu izvedbu i moramo naći ovu ženu jer ona zna da peva - pisali su ljudi na društvenim mrežama, dok još nisu znali da se saznalo za njen identitet.

Šarlota inače peva po svadbama, a pratitelji se nadaju kako će sada postati slavna, da će dobiti svoje pesme s kojima će nas sve očarati.

Bonus video

00:32

DEVOJKA POMEŠALA ALENA ISLAMOVIĆA SA LUKASOM, A NJEGOVA REAKCIJA JE HIT! Otkrio koja je pesma Bijelog Dugmeta danas NAJTRAŽENIJA!

(Espreso/Srbijanas/Prenala D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.