KUPIO NOVU KUĆU PA U NJOJ PRONAŠAO JEZIVU LUTKU SA PORUKOM IZ 1961. GODINE: Zbog onog što mu je REKLA, ZALEDIO SE
Kuća, Foto: Stefan Kojić

JEZIVO

KUPIO NOVU KUĆU PA U NJOJ PRONAŠAO JEZIVU LUTKU SA PORUKOM IZ 1961. GODINE: Zbog onog što mu je REKLA, ZALEDIO SE

Iako je bio uzbuđen, uskoro je sve "palo u vodu" jer se desilo pravi početak horor filma.

Objavljeno:

Britanac Džonatan Luis (32) nedavno je doživeo neobično otkriće u svom novom domu u Liverpulu. Nakon preuzimanja ključeva, odlučio je da istraži prostoriju ispod stepenica i nije ni slutio šta će tamo pronaći.

Iako je bio uzbuđen, uskoro je sve "palo u vodu" jer se desilo pravi početak horor filma.

Džonatan, koji je inače profesor, posumnjao je da postoje udubljenja u zidu, pa je uzeo čekić i razbio ga, ali nije očekivao ono što je tamo našao.

Dok je istraživao udubljenja u zidu, Džonatan je otkrio jezivu lutku koja je čuvala poruku iz 1961. godine. Poruka je otkrivala da je lutka bila povezana sa tragičnim događajem koji se desio u kući pre više od šest decenija, ostavljajući Džonatana u šoku.

Pronašao je jezivu lutku u kojoj je bila jeziva poruka

Poruka ga je zaprepastila

U poruci koju je pronašao, pisalo je da je lutka pripadala prvim vlasnicima kuće, koji su bili izbodeni do smrti, a lutka mu je poručila da se nada da će dobro spavati. Ova jeziva poruka ostavila je Džonatana potpuno zaledila

- Dragi novi vlasniče kuće, hvala što si me oslobodio! Moje ime je Emili. Prvi vlasnici su živeli u ovoj kući 1961. godine. Nisu mi se sviđali pa su morali da odu. Samo su pevali i bili su srećni. To je bilo bolesno. Moj izbor za njihovu smrt je bio da ih izbodem, pa se nadam da imaš noževe. Nadam se da dobro spavaš - pisalo je u poruci. Džonatanovi prijatelji su mu savetovali da proda kuću, ali on je odlučan u nameri da zadrži svoj novi dom, uprkos jezivom pronalasku. Iako je poruka navodno datirala iz 1961. godine, agent za nekretnine tvrdi da papir na kojem je bila napisana nije delovao staro, što dodatno baca senku sumnje na celu situaciju.

Iako na pismu piše 1961. godina agent za nekretnine rekla mu je da je kuhinja izgrađena tek pre četiri ili pet godina i da mu papir, na kojem je bila poruka, ne izgleda staro.

02:59

KAD JE VIDEO SCENARIO I KOGA TREBA DA ODGLUMI, ODMAH REKAO NE: Igora Đorđevića nikada niste videli u ovakvoj ulozi (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.