POZNATA PEVAČICA U PETOJ DECENIJI IZGLEDA BOLJE NEGO RANIJE: Evo kako je SMRŠALA i potpuno PROMENILA IZGLED (VIDEO)
Kristina Agilera, Foto: Instagram prinstcreen

prelepa

POZNATA PEVAČICA U PETOJ DECENIJI IZGLEDA BOLJE NEGO RANIJE: Evo kako je SMRŠALA i potpuno PROMENILA IZGLED (VIDEO)

Većina fanova pohvalila je Agileru zbog njenog mladalačkog izgleda, koji podseća na njenu ranu karijeru

Objavljeno:

Pop ikona Kristina Agilera, koja ima 43 godine, nedavno se pojavila u tok šou Dru Barimor, zadivljujući fanove svojim značajnim gubitkom težine i podelivši svoje tajne za održavanje načina života dive.

Agilerina transformacija je bila glavni vrhunac, otkrivajući gubitak težine preko 20 kilograma. Njen razgovor nije pokrivao samo njenu fizičku transformaciju, već se bavio i načinom na koji održava svoj kultni status u muzičkoj industriji, uključujući zaštitu svog glasa, savladavanje plesnih pokreta i važnost šminkerske ekipe.

Osnaživanje i samopouzdanje

Agilerin uvid u posedovanje bine i zaljubljivanje u sebe na mnoge je ostavio utisak. Naglasila je značaj pozitivne slike o svom telu i ignorisanja društvenih pritisaka. Kao majka dvoje dece, Agilerino putovanje kroz izazove javnog nadzora u zabavnoj industriji bilo je posebno inspirativno. Njena posvećenost „duginoj“ ishrani zasnovanoj na biljkama i rigoroznom fitnes režimu, učinili su da zadrži svoje obline. Sve to je svedočanstvo njene posvećenosti svom telu i ukupnoj dobrobiti.

@thedrewbarrymoreshow Watch more with @Christina Aguilera this TUESDAY (Feb. 27)! ✨ #christinaaguilera #drewbarrymore #tbt #vegas ♬ original sound - thedrewbarrymoreshow

Reakcije i zabrinutosti fanova

Većina fanova pohvalila je Agileru zbog njenog mladalačkog izgleda, koji podseća na njenu ranu karijeru, i njene sposobnosti da zadrži moćan glas uprkos promenama. Međutim, neki su bili zabrinuti zbog njenog gubitka težine. Deo obožavalaca je brinuo o njenom zdravlju. Bez obzira na to, većina se divila njenoj sposobnosti da upravlja pritiscima zabavne industrije, a da pritom ostane verna sebi, navodi BNN.

Nasleđe i uticaj

Kristinino gostovanje u emisiji Dru Barimor nije samo istaklo njena lična dostignuća već i njen uticaj na muzičku industriju i popularnu kulturu. Njeni saveti o tome da budete diva, zajedno sa njenom iskrenom diskusijom o telu i osnaživanju, nude dragocene uvide u život jedne od najizdržljivijih ličnosti pop muzike. Agilerina priča je snažan podsetnik na važnost samoljublja, otpornosti i sposobnosti prilagođavanja i napredovanja u industriji koja se stalno razvija.

Transformacija i uvidi Kristine Agilere izneseni u emisiji Dru Barimor naglašavaju dinamičnu prirodu slavnih i stalni nadzor sa kojima se suočavaju javne ličnosti. Njena otvorena diskusija o pozitivnosti tela, brizi o sebi i očuvanju zdravlja i imidža u očima javnosti služi kao izvor inspiracije za mnoge. Agilera je i dalje moćan uzor za one koji se kreću ka karijerama u zabavnoj industriji.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.