PRODALA VILU SA 18 SOBA I POČELA DA ŽIVI U KAMP PRIKOLICI: Evo kako provodi dane, kaže da se oseća KAO NOVA OSOBA
Žena, Foto: Printscreen Instagram/thecaitawakening

LJUDI U NEVERICI

PRODALA VILU SA 18 SOBA I POČELA DA ŽIVI U KAMP PRIKOLICI: Evo kako provodi dane, kaže da se oseća KAO NOVA OSOBA

Do sada je proputovala osam saveznih država širom SAD i provodi dane upuštajući se u nove avanture

Objavljeno: 17:35h

Napuštanje raskošnog života i zamena prostrane vile za kuću na točkovima možda deluje kao suluda odluka, ali za Kejtlin Pajl ovo je bila preko potrebna promena života.

Ova multimilionerka nekada je živela u osmospratnoj kući sa 18 soba pre nego što je odlučila da sve to zameni za život digitalnog nomada.

Nakon razvoda 2019. godine prodala je svoju kompaniju za četiri miliona dolara i u tom trenutku rešila da se prilagodi minimalističkom načinu života. Sada je Kejtlin srećnija nego ikad nakon što se odrekla svojih dizajnerskih komada i skupih životnih navika da bi putovala svetom u svom kombiju, koji ima potpuno opremljenu kuhinju i solarne panele.

Tokom svojih 20-ih i ranih 30-ih, Kejtlin je izgradila uspešan posao lektorisanja i zaradila 100.000 dolara u prvoj godini. Do svoje 31. godine zarađivala je četiri miliona dolara godišnje, što joj je omogućilo da kupi kuću od 400.000 kvadratnih stopa na Floridi sa svojim bivšim mužem.

Kejtlin i njen muž su se rastali posle osam godina braka, a u aprilu 2019. njihov razvod je okončan. U vili sa 18 soba ostala je sama, a njeno održavanje zahteva veliku sumu novca i dosta vremena. Kejtlin kaže da su je upravo te brige o novcu, njen razvod i potreba da sama održava vilu doveli do toga da se oseća depresivno, nakon čega je usledio psihički slom.

- To što sam bila u njoj sama progutalo me je celu - objasnila je za "Daily Mail".

Pored sloma živaca savladavao ju je konstantan umor, a bez psihičke i fizičke energije nije dugu mogla da izdrži, pa je potražila stručnu pomoć. Dijagnostikovani su joj hronični stres i sagorevanje. Rečeno joj je da njenom mozgu treba pauza, vežbanje, zdrava hrana i odmor.

- Moj mozak i telo su jednostavno ostali bez resursa. Trebalo je da se odmorim, jedem dobru hranu i ojačam imuni sistem, stres me je toliko iscrpio. Počela sam da radim ove svakodnevne afirmacije kako bih sebi pomogla u svojoj finansijskoj situaciji, manifestujući izobilje i pokušavajući da shvatim sve žrtve koje bih mogla da podnesem. Gledala sam mnogo video-snimaka transformacije kombija i odlučila sam da bih možda mogla neko vreme da živim i putujem u jednom takvom.

Uzela je stvari u svoje ruke i na kraju kupila kombi za 88.000 dolara. Potrošila je u startu 120.000 na renoviranje - na kuhinju rađenu po meri, na primer. Za četiri meseca dobila je svoju kuću iz snova. Svoju vilu je počela da iznajmljuje i fokusirala se na život na točkovima.

Do sada je proputovala osam saveznih država širom SAD i provodi dane upuštajući se u nove avanture.

- Putovala sam do Alabame, Floride, Nešvila. Upoznala sam toliko zanimljivih ljudi, kako na putu, tako i na aplikacijama za sastanke. Volim da vozim tri do četiri sata odjednom, a onda obično parkiram ispred kuće prijatelja.

Tu dolazi da vežba, da se istušira, da koristi njih WiFi za posao i slično. Već sledećeg jutra kreće dalje na put.

Kejtlin je čak savladala pronalaženje najboljih parking mesta pomoću aplikacije za kampovanje i počela je da koristi stolove za piknik kao improvizovane kancelarijske prostore, kao i solarne panele za WiFi. Ne planira nigde da se stacionira u poslednje vreme.

- Ovakav način života je mnogo više u skladu sa mnom. Išla sam na više skupih odmora godišnje, ali to nije bilo održivo. Sada živim sa 20 do 30 dolara po noći i vodim život kakav sam oduvek želela da živim. Sve ovo radim da bih zadovoljila svoje unutrašnje dete. Volim da putujem i ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donela. Postala sam mnogo samopouzdanija, stekla sam nove prijatelje čak i išla na sastanke. U životu je sve u napretku - i verujem da je to ono što radim - zaključuje Kejtlin.

Bonus video:

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

(Espreso/Ona/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.