OTIŠAO SA DEVOJKOM NA PREGLED, ONO ŠTO JE VIDEO NA EKRANU NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Datum sa snimka mu je SVE otkiro
Ilustracija, Foto: Prinstcreen/Instagram/j.smith_1995

A, JOJ!

OTIŠAO SA DEVOJKOM NA PREGLED, ONO ŠTO JE VIDEO NA EKRANU NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Datum sa snimka mu je SVE otkiro

Jedan momak (27) priznao je da je iz lekarske ordinacije nakon pregleda njegove devojke (25), inače novopečene trudnice izašao skrhan

Objavljeno:

Objašnjavajući da je u nekom periodu pre saznanja da će postati otac, sa svojom devojkom bio na distanci oko nedelju dana, nije ni slutio da će mu se sada srećan trenutak ipak pretvoriti u gorku sudbinu.

- Devojka i ja pokušavali smo dugo da dobijemo dete. Pa je tako, kada je ostala trudna prva poseta doktoru trebala da bude sjajna stvar. Međutim kada sam na ekranu video datum začeća, bio sam skrhan - napisao je jedan čovek.

Kaže da su privremeno raskinuli nedelju dana i da su za to vreme oboje imali druge partnere, ali su se vratili jedno drugom i jedno drugom oprostili prevaru, ali ga je datum začeća naterao da preispita sve.

Ultrazvuk
foto: AP

Ona je, naime, imala aferu samo nekoliko dana od njihovog zadnjeg odnosa a ultrazvuk je pokazao da je otac zapravo njen ljubavnik.

Svoju priču podelio je sa kolumnistikinjom novina koja čitaocima deli savete usled ljubavnih i drugih životnih problemima. Na pitanje ovog mladića Didra mu odgovorila:

-Ultrazvuk daje indikaciju začeća, a samim tim i verovatan datum rođenja na osnovu datuma poslednje menstruacije žene. Ali jedini način da se sa sigurnošću sazna ko je otac je da uradite DNK test nakon što se dete rodi. Što se tiče vaše veze, ako ste bili srećni pre i posle ovog privremenog razdvajanja, verovatno možete da učinite da vaša veza funkcioniše. Ali morate da naučite da bolje komunicirate zajedno.

BONUS VIDEO

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

(Espreso/srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.