ŽENA ZAMERA MUŽU ŠTO KONSTANTNO RADI, A NIKAD NEMA PARA: Postavila JASAN USLOV pa pokrenula SVAĐU NA INTERNETU
Svađa, Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

neverovatno

ŽENA ZAMERA MUŽU ŠTO KONSTANTNO RADI, A NIKAD NEMA PARA: Postavila JASAN USLOV pa pokrenula SVAĐU NA INTERNETU

Planira da novac potroši na sređivanje noktiju i lica

Objavljeno:

Mnogi parovi se suočavaju sa izazovima kada je u pitanju finansijska ravnoteža u braku. Pitanje kako raspodeliti novac može biti izvor tenzija i nesuglasica, a nedavno je jedna žena izazvala žustru raspravu na Internetu, tvrdeći da zaslužuje dodatnih 140 evra od suprugovog prekovremenog rada.

Anonimna žena je na forumu podelila svoju priču o tome kako provodi veći deo vremena čuvajući dvogodišnju ćerku, dok njen suprug radi prekovremeno i dežura vikendom. Ističe da njen suprug ima dobro plaćen posao, te da su finansijski sasvim stabilni. Međutim, postavlja pitanje o pravednoj raspodeli novca koji suprug zarađuje prekovremeno, ističući da ona nikada nije videla konkretne informacije o tim dodatnim prihodima.

- Zbog ovog dodatnog posla, moj muž je dobijao znatno više novca i kaže da je „za porodicu“. Međutim, nikada nisam videla ništa od tog novca. On mi kupuje odeću, plaća obroke i drugo. Ali nikad nisam dobila nikakve konkretne informacije o njegovim finansijama. Ja ne mogu da radim prekovremeno na svom poslu. Volela bih dodatnih 140 evra, da sredim nokte ili lice ili bilo šta na šta bih odlučila da potrošim taj novac - objasnila je ona, a o tome je pisao Miror.

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Ova priča izazvala je burnu raspravu među korisnicima interneta. Dok su neki podržali zahtev ove žene, drugi su bili skeptični. Postavljeno je pitanje da li je realno očekivati da suprug radi prekovremeno kako bi žena mogla da finansira svoje tretmane lepote. Ipak, mnogi su se složili da žena treba biti adekvatno nagrađena za svoj “dodatni” rad kod kuće.

Komentari su, očekivano, bili podeljeni.

- Znači, on će raditi prekovremeno za tebe, kako bi ti dobila novac da urediš nokte ili središ lice?! Zar stvarno misliš da je to ispravno?

- Ipak, to nije tvoj novac, to je njegov novac. Na šta on troši dodatni novac, ako ne za porodične stvari?

- Prekovremeni rad i bonusi se dele u našem braku. To znači da se finansijske nagrade isto dele.

- On je samo u poziciji da zaradi dodatno, jer si tu tu da brineš o deci, bez dodatnih troškova. Mislim da bi definitivno trebalo da vidiš korist od njegovog prekovremenog rada, ali razmisli da li je u redu da ga trošiš na tretmane za ulepšavanje - bili su neki od komentara ispod njene ispovesti.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.