PRESPAVAO U EROTSKOM HOTELU SA MAJKOM: Išao u sobu BOLA, ujutru je samo hteo pravo u CRKVU
Ilustracija, Foto: YOUTUBE/WEIRD STORIES

jezivo

PRESPAVAO U EROTSKOM HOTELU SA MAJKOM: Išao u sobu BOLA, ujutru je samo hteo pravo u CRKVU

Čitavog života je samac, ali to ga nije sprečilo da rezerviše erotski hotel u Škotskoj i to sa mamom.

Objavljeno: 11:33h

Svoje iskustvo opisao je na društvenim mrežama i privukao veliku pažnju. Pokazao je kako izgleda hotel koji je namenjen isključivo intimnim odnosima, stvaranju želje kod gostiju da satima, možda i danima ne napuste sobu, ali i iskustvo u kom je takav ambijent delio sa majkom.

"Jastuci sa tigrastim printom, tamni kreveti sa baldahinom i teškim zavesama, zidovi od somota koji su toliko postavljeni da bi prigušili svaki vrisak, definitivno predstavljaju najse**i hotel u Škotskoj. Na korak od Kraljevske milje u Edinburgu, susreće se Crvena soba bola Kristijana Greja.

Od trenutka kada uđete na skromna ulazna vrata hotela, dnevno svetlo je potpuno isključeno. Postoji samo jedna stvar koja se baš ne uklapa u ovu scenu - moja 57-godišnja majka sa kojom sam te večeri delio veoma udoban krevet. Hotel je dobio odlične ocene zbog svog raskošnog uređenja, usluge i odlične lokacije - nalazi se samo nekoliko minuta hoda od najboljih lokacija u Edinburgu.

'Pa, zašto ne bismo probali?', pomislili smo. Ulaz nas je vodio kroz mali hotelski koktel bar sa mračnim uglovima i primamljivim mestima da se u njima udobno smestimo. Mala recepcija bila je gotovo skrivena. Konobarica je jurila do šanka da nas posluži čašama proseka, a onda nas je jedan ljubazan mladić sproveo do naše sobe. Imali smo osećaj da smo zaljubljeni, a ne da smo majka i sin.

Seks
foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Sprovedeni smo kroz zavese, ogledala, stepenice i stigli smo do sobe 212. Da smo te noći izašli iz sobe, siguran sam da ne bismo uspeli da je nađemo ponovo. Na svu sreću, ne morate ni da je napuštate. Napravljene su tako da ne želite da je napustite satima, mogu slobodno da kažem i danima. Rezervisali smo paket 'Treat Me Like I'm Famous', za koji se obično odlučuju parovi, ali ja sam večito samac veći deo svog života. Razmišljao sam zašto bih morao da propustim ovakvu zabavu zbog toga?

U sklopu paketa, naš drveni krevet bio je ukrašen zlatnim balonima i laticama ruža, a na njemu je stajao poslužavnik sa ledenom flašom i čašama. Televizor je vešto sakriven iza ogledala. Mama mi je rekla da se oseća kao da je u nekoj jazbini. Pokušavao sam da ne zamišljam kakve su se bezobrazne ludorije desile u ovoj sobi, posebno u trenucima kada sam gledao ogledalo koje je postavljeno u podnožje kreveta.

Kucanje na vratima bi signaliziralo da je vreme za naše koktele u sobi. To je bila još jedna prednost našeg raskošnog paketa i ona na koju sam svakako mogao lako da se naviknem. Još jedna poslastica ovog paketa bila je korpica sa doručkom - pecivom, sokom, mlekom i kolačićima, kao i to što možete da se odjavite u podne. Rekli su mi da je to romantični trenutak koji mnogi gosti vole da rezervišu. Osećao sam se kao da sam u filmu 'Pedeset nijansi sive'.

Mama je očajnički želela da se vrati. Kada smo prošli kroz vrata hotela, svež škotski povetarac nas je dočekao kao neprijatelj. Imali smo osećaj da nismo ni znali koliko smo dugo bili u tamnici za se**, pitali smo se da li je sve bio san ili nam se čini. Udaljili smo se malo od hotela i nakon pet minuta videli crkvu. 'Da se pokajemo za svoje grehe?', pitao sam mamu, na šta se ona nasmejala", ispričao je jedan mladić.

Bonus video:

46:35

REDAKCIJA 16.02.2024. 2. DEO

(Espreso/Mondo/T.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.