MILICA IMA INTIMNE ODNOSE SA KAZAHSTANCEM 12 PUTA DNEVNO, A SAD JE OTKRILA JOŠ JEDNU BROJKU: Da vam OTPADNE VILICA
Milica Polskaja, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Polskaya Official

životna priča

MILICA IMA INTIMNE ODNOSE SA KAZAHSTANCEM 12 PUTA DNEVNO, A SAD JE OTKRILA JOŠ JEDNU BROJKU: Da vam OTPADNE VILICA

Iako nije ni pevačica ni glumica, ova misteriozna devojka prikupila je više od 340 hiljada pratilaca na Instagramu, a sve zanima ko je njen suprug i kako je iz Niša stigla do Almatija

Objavljeno: 12:55h

Milica Polskaja jedna je od najpopularnijih devojaka u srpskom kutku Instagrama, makar kada nije reč o poznatim pevačima, glumcima i drugim ličnostima iz javnog života.

Ona je za kratko vreme postala jedna od najpoznatijih influenserki, čemu najviše doprinosi radoznalost publike u vezi s tim kako izgleda svakodnevica milionera, a interesantno je da njen život nije uvek bio takav – promenio se gotovo preko noći.

Kako su pisali mediji pre nekoliko godina, Milica je bila obična devojka iz Niša, ne mnogo drugačija od svojih vršnjakinja, koja je studirala Pravni fakultet.

Kada je bila na trećoj godini studija, dobila je priliku da otputuje u Dubai, gde je radila kao hostesa i model.

Jednom prilikom je pričala o tome kako vodi ljubav sa suprugom.

– Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra, uz bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog – ispričala je jednom prilikom u svom blogu Milica Polskaja.

Sve se promenilo kada je u njen život ušetao imućni Kazahstanac, kog ona ne eksponira u javnosti.

Oni su postali par, a potom i supružnici, nakon čega su dobili četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Porodica već godinama živi u kazahstanskom Almatiju, a Milica na Instagramu često deli detalje iz svog života – luksuz u kom živi, fotografije s putovanja, trenutaka opuštanja... Posebnu pažnju privlači njihova vila, a jednom prilikom je isprićala da suprug i ona imaju dvocifren broj soba.

– Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa – rekla je jednom na Tik Toku i najavila da joj uskoro stiže lift, kao i da imaju i unutrašnji i spoljašnji bazen.

Što se tiče toga što ne predstavlja javnosti supruga, iako su se na društvenim mrežama povremeno pojavljivale njegove fotografije, Milica kaže da će jednog dana učiniti i to.

– Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – istakla je za Blic.

Kako ona kaže, podrška je veoma važna u njihovom odnosu, a tajna njihovog skladnog odnosa je kompromis.

– Ume često da me iznenadi sitnicama koje mi poprave dan. Znači mi njegova podrška i oko svega se savetujem sa njim. Glavna reč kod nas ne postoji. Tek kada oboje promislimo, zajedničkim snagama dođemo do zaključka. Nekada on mene posluša, a nekada ja njega. Kompromis je idealan u svemu – objasnila je.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Esprso/Glossy/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.