ŽENA ZAPREPAŠĆENO GLEDALA U ROĐENDANSKU TORTU: Ono što joj je ĆERKA PRIREDILA nije videla NI U SNOVIMA (VIDEO)
Majka i ćerka, Foto: Printscreen Instagram-stellanspice

neverovatno

ŽENA ZAPREPAŠĆENO GLEDALA U ROĐENDANSKU TORTU: Ono što joj je ĆERKA PRIREDILA nije videla NI U SNOVIMA (VIDEO)

Niko nije mogao da veruje čega se dosetila ova devojka

Objavljeno:

Jedna žena proslavila je svoj 60. rođendan na nezaboravan način koji je naišao na oduševljenje miliona gledalaca koji su pogledali Instagram snimak. Ova dama rodom iz Koreje je zabeležila ulazak u sedmu deceniju, ali nije se nadala da će joj ćerka, ianče uspešna influneserka doći u posetu. Ne samo da je devojka došla mami da ulepša dan, već joj je donela tortu iznenađenja. Naime, slatkiš iznenađenja je to bio u pravom smislu reči.

Rođendanska torta koja je bila posebno dekorisana za ovu priliku i prisustvo voljene ćerke su već bili najveći poklon za ovu ženu, ali to je bio tek početak. Njena naslednica je počela da snima mamu koja je oduvala svećice koje su simbolično predstavljale broj 60. Na molbu svoje ćerke da izvadi natpis sa torte, žena je otkrila da se ispod natpisa "Srećan rođendan" krije zapakovana novčanica od 100 dolara. Ovo iznenađenje je samo bilo početak onoga što je usledilo.

Dok je žena izvlačila novčanicu, otkrila je da se ispod nje krije još mnogo, mnogo novčanica od po 100 dolara. Delovalo je kao da je torta polako nestajala, a novčanice su se samo nizale. Na kraju, cela soba je bila zatrpana novcem koji je bio skriven unutar torte, a ova vesela proslava se pretvorila u pravu malu riznicu.

- O moj bože! Ti stvarno nisi normalna! Ovo je ludost! Koliko je novca tu? Sada će mi cela soba biti pretrpana novcem - vikala je slavljenica uzbuđeno.

Mnogi su se pitali kako je devojka naručila ovu “specijalnu tortu”, ali iznenađenje nije bilo torta već deo koji je ćerka ubacila unutar nje.

- Možete kupiti ovo recimo na Amazonu ili bilo gde na internetu. To je natpis za tortu na kojoj piše “Srećan rođendan”, ispod njega nalazi se plastični deo u koji lepo zapakujete novac i onda ga složite u taj plastični deo. Na kraju od torte, koja god da je, isečete deo po sredini i izvadite ga, a unutra smestite ovu kutijicu. Na kraju preko kutije premažete ponovo šlag kako bi delovalo da je sve to torta - objasnila je ćerka.

Video je samo na Instagarmu dobio 206.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Budući da imate ovoliko novca za poklon, šta god da radite, javljam se za posao!

- Ova mama je nečim zaista zaslužila ovaj novac i nesebičnu ćerkinu ljubav.

- Bravo za iznenađenje!

- Nemojte samo da i moja mama to vidi!

- Od sada samo ovakve torte želim da dobijam za rođendan.

- Koliko li je bilo tih novčanica po 100 dolara, 60? Da li je mama dobila 6.000 dolara - ćerka je na to odgovorila da nije bila tolika sumu u pitanju, iako iznos jeste bio velik.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.