Potvrdila da je nesrećna? Melanija na Tviteru zbunila ceo svet!
Foto: Reuters

istina je negde tamo

Potvrdila da je nesrećna? Melanija na Tviteru zbunila ceo svet!

Dok se analitičari prepiru oko ovih pitanja, neki jednostavno tvrde da je profil hakovan
Objavljeno:

Svaki se potez prve dame SAD Melanije Tramp detaljno analizira. Budnim očima kritičara ni građanima Sjedinjenih Država ništa ne može da promakne kada je o prvoj dami reč, a ove nedelje primetili su nešto neobično na zvaničnom profilu na Tviteru gospođe Tramp.

Tviteraš Endi Ostroj u jednom je od svojih postova napisao je: Čini se da je jedini zid koji je Donald Tramp izgradio onaj između njega i prve dame Melanije. Uz objavu, stajao je sada već kultni trenutak Melanijine promena raspoloženja nakon što joj se Donald obratio, piše Večernji list.

TAJNA VEZA DŽORDŽA SOROŠA I TRAMPOVOG ZETA: Džared Kušner nije prijavio veliki biznis, dužan je MILIJARDU DOLARA!

Prva dama nije samo videla ovu objavu već je i stisnula "lajk". Sam Ostroj bio je sumnjičav, ali to je zaista bio zvanični profil prve dame.

foto: Reuters

Da li je ovim potezom htela da poruči da joj se napisano zaista sviđa? Ili je možda dala Donaldu do znanja da i ona ima uticaj na mišljenje javnosti? Reakcija je svakako iznenađujuća, a tviteraši su ostali zatečeni.

Dok se analitičari prepiru oko ovih pitanja, neki jednostavno tvrde da je profil hakovan. U svakom slučaju, "lajk" i dalje stoji.

(Espreso.co.rs / Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.