STAVIO SIJALICU U USTA, A KAD JE SHVATIO ŠTA SE DESILO POČEO DA PANIČI: Nije ni slutio kako će se STVARI ODVIJATI
Jedan od najneuobičajenijih videa na društvenim mrežama, Foto: Printscreen/Itemfix/brrrtmn

jezivo

STAVIO SIJALICU U USTA, A KAD JE SHVATIO ŠTA SE DESILO POČEO DA PANIČI: Nije ni slutio kako će se STVARI ODVIJATI

Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Objavljeno: 14:28h

Na popularnoj platformi ItemFix nedavno se pojavio snimak pod nazivom "Šta može da krene naopako", koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Snimak je prenosio uživo momak nepoznatog porekla, a ono što se dogodilo tokom prenosa definitivno će ostati upamćeno kao jedan od najneobičnijih izazova na društvenim mrežama. Ovo definitivno nemojte pokušavati kod kuće!

Pokušaj sa sijalicom U prvih nekoliko sekundi snimka, momak pokušava da stavi sijalicu u usta, što je izazvalo sumnju da je reč o nekom čudnom izazovu. Međutim, neočekivano i neplanirano, sijalica pukne i veći deo ostaje zaglavljen u njegovoj usnoj duplji. Snimak je nastavljen uživo, dok je momak očajnički pokušavao da izvuče zaglavljeno parče, a gledaoci su reagovali emotikonima koji se smeju.

Dok je momak pokušavao da reši svoj neobični problem, gledaoci su se zabavljali i komentarisali situaciju smajlićima i emotikonima. Ipak, njemu ovo ni najmanje nije bilo smešno, prenosi "Telegraf".

Iako epilog priče nije poznat, jer je momak napustio kadar sa telefonom u ruci, verujemo da se sigurno više neće usuditi na ovako nešto. Ovo je još jedan dokaz koliko bizarni izazovi mogu biti i opasni.

Ovaj događaj je još jedan u nizu bizarnih izazova i trendova koji kruže društvenim mrežama, a njegova popularnost pokazuje koliko su ljudi zainteresovani za neobične i drugačije sadržaje.

BONUS VIDEO:

01:03

MILOŠEVIĆ NIJE PREDAT, NEGO PRODAT Toma Fila otkrio: Rus mi je rekao da je za taj posao isplaćeno između 15 i 30 miliona dolara

(Espreso/ Republika/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.