OČAJAN ČOVEK PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U SVOJU SNAJKU: "Moja žena RADOHOLIČARKA ne želi da imamo DECU"
Ilustracija, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

ispovest

OČAJAN ČOVEK PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U SVOJU SNAJKU: "Moja žena RADOHOLIČARKA ne želi da imamo DECU"

On srlja pravo u nevolju.

Objavljeno:

Rendi Redditor izazvao je žestoku debatu nakon što je otkrio da je zaljubljen u svoju snaju „tradicionalnu ženu“ – suprotnost njegovoj supruzi radoholičarki koja odbija da imaju decu.

U svojoj bolnoj ispovesti na forumu „TrueOffMyChest“ čovek (35) priznao je da „zaista želi“ decu i da mu se čini da je njegova snaja „neverovatna majka“.

On je dodao da ni njegova žena ni snaja nemaju pojma o njegovoj pohotnoj tajni.

„6:01 je ujutru i bio sam budan celu noć“, jaukao je neispavani čovek, pre nego što je opisao predmet svoje naklonosti, ženu koja je udata za brata njegove supruge.

„Zvaćemo je Keli“, rekao je o svojoj snaji, koju poznaje 13 godina. „Ona je nekako slatka devojka iz susedstva i najseksi žena koju sam ikada video.

Uznemireni Redditor je priznao da se zaljubio u Keli „veoma polako“, rekavši: „Nikada nisam nameravao da se zaljubim u nju, ali iskreno, svi oko nje je vole. Ona je pametna i ljubazna i verovatno najsmešnija osoba koju sam ikada sreo."

„Ona na sve gleda sa razumevanjem i ljubaznošću, bez obzira na to kako joj se obraćaju“, dodao je on. "I verovatno najvažnije, ona je fantastična majka."

Čovek je otkrio da Keli i njen muž, koga je on nazvao "Bil", imaju troje dece mlađe od 5 godina i da imaju savršen život u predgrađu.

„Keli je u osnovi domaćica“, rekao je, koristeći izraz koji se odnosi na „tradicionalnu ženu“ koja je ponosno izbegavala karijeru u korist kućnih obaveza, kao što su kuvanje, čišćenje i odgajanje dece.

„Ona je fantastična kuvarica, pravi sve od nule (uključujući svežu testeninu)“, sa setom je napisao Redditor o Keli. „Njena kuća je slatka i čista i u njoj se živi, ni na koji način nije savršena, ali tako domaća i udobna - toliko promišljenih detalja i tako dobro organizovana. Deca su divna i zabavna, a ona je očigledno tako puna ljubavi i strpljiva mama.”

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čovek je zatim opisao sopstvenu ženu, rekavši da je „veoma ambiciozna i orijentisana na karijeru“ i da ne voli da kuva ili čisti.

Takođe je tvrdio da je njegova supruga bila veoma osuđujuća, posebno prema Keli, koja se „zaista bavi modom i negom kože i vežbanjem“.

Redditor je takođe tvrdio da je njegova žena odlučila da ne želi da ima decu tek nakon što su se venčali i to je odluka koja ga je uništila.

„Ova osećanja prema Keli su zaista izašla na površinu nakon što mi je žena rekla da ne želi decu pre tri godine“, rekao je on. "Bilo je to zaista srceparajuće za mene."

Potom je rekao da oseća da nema drugog izbora osim da sedne sa svojom ženom i prizna svoju želju da bude tata, rekavši: „Verovatno je to kraj mog braka i kraj moje veze sa Keli, što je verovatno dobra stvar .”

Mnogi čitaoci Reddita su bili iznenađujuće saosećajni prema čoveku, rekavši da je njegova situacija razumljiva.

„Mislim da ovaj brak nije vredan toga“, napisao je jedan. "Ti i tvoja žena želite dve različite stvari u životu."

Međutim, drugi su rekli čoveku da se „skine sa domaćica" i prestane da mašta o svojoj snaji.

„Uzeo bih terapeuta, koji će ti verovatno reći da odrasteš i da radiš na svom braku“, zarežao je jedan.

„Zaljubljen si u fantaziju, to nije stvarno – ali takođe nisi zaljubljen u svoju ženu“, rekao je drugi.

„Zvuči kao da se zamerate svojoj ženi, i da ona nije kao Keli, a takođe i negativno govori o njoj“, nastavili su, pre nego što su završili sa upozorenjem: „Morate da napustite ovaj brak pre nego što vaša 'osećanja' unište ovu porodicu.,”.

Bonus video:

06:32

NE MOŽEŠ TI DA KAŽEŠ ARKANU NEĆU! Poznati pevač o sponi kriminala i estrade: Nisi mentol! Ko god je poštovao KODEKS imao je LEĐA

(Espreso/24Sedam/K.O./Prneosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.