ANDREA OTKRILA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA DOHVATILA OVO U RUKE I OSVETILA MU SE: Ono što je URADILA je...
Saznala da jemuž vara sa komšinicom, Foto: Printscreen/Tiktok/heyandreaowen

OSVETA

ANDREA OTKRILA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM, PA DOHVATILA OVO U RUKE I OSVETILA MU SE: Ono što je URADILA je...

Najgore joj je bilo upravo saznanje da se toliko vremena viđao sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje od njih

Objavljeno:

Spisateljica i „lajfkouč“ Andrea Oven na svom TikTok profilu uglavnom deli savete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podelila i sopstveno, ne baš lepo, iskustvo sa bivšim suprugom. Još 2006. godine je saznala da ju je suprug sedam meseci varao sa komšinicom, koja je s njim čak i zatrudnela!

Najgore joj je bilo upravo saznanje da se toliko vremena viđao sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje od njih. U naletu besa odlučila je da mu se osveti. Uzela je makaze i isekla mu sve gaće i pantalone.

"Napravila sam rupu na svim njegovim gaćama i pantalonama", priča ona. Pre toga mu je napisala poruku koju je ostavila pored uništene odeće. "Budući da ne možeš da ga držiš u pantalonama, pomoći ću ti", napisala je u poruci.

Ona se razvela, a svojom je pričom je i druge žene navela da podele slična iskustva. "Kada sam otkrila da me suprug vara, njegovom četkicom za zube sam oribala WC šolju i vratila je na mesto!“, napisala je jedna žena.

Andrea na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, i savetuje ih kako da se nose s bolnim raskidom ili razvodom.

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.